Állandóan vizelési ingerem van, mit vegyek be?
Figyelt kérdés
Már napok óta ez van. Nem tudom mit vehetnék be. Orvoshoz egy ideig nem tudok menni, sajnos. Gyulladás csökkentő? Antibiotikum? Segítség...2010. okt. 1. 15:04
1/4 anonim válasza:
Felfáztál? Akkor nincs más megoldás inni, inni, inni, hogy minél hamarabb kimossa belőled az oda nem való dolgokat. Ha lehet gyógynövény teát igyál.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, nem mondhatnám, hogy megfáztam, vagy felfáztam. Nem érzem rosszul magam semmi más bajom nincs...:-S igyak?
köszi a válaszod
2010. okt. 1. 15:17
3/4 anonim válasza:
Attól még a veséf felfázhatott. Igyál sok gyógynövényes teát ahogy írták (kamilla pl), az kimossa a bacikat, vegyél forró vizes ülőfürdőt, a derekadra figyelj, smemiképpen ne érje hideg és juss el orvoshoz.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi...az orvos a legnagyobb gondom...:(
úgy lesz, vigyázok a derekamra és tát iszogatok. Köszönöm!
2010. okt. 1. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!