Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik a menstruációm?

Miért késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 napja késik a menstruációm, a párommal voltunk együtt de 1x sem szakadt ki, mindig együttlét után nézzük a gumit lyukas e. Még nem bennem ejakulál el. Viszont pár napja fehér vizes túrós szerű folyásom van. Eddig mindig volt fehér folyásom mensi előtt és mielőtt megjött volna eltűnt. Néha van apró görcs. Hozzá teszem egyetemista vagyok és elég sokat stresszelek mostanában a vizsgák miatt.

Előre is köszönöm.

21/L

2022. dec. 13. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a sima vizsgastressz nem elég ok arra, hogy késsen. Ahhoz valami komolyan szorongás, sokk kellene, hogy ilyen bekövetkezzen. Megjegyezném, azért lehet valami életvitelre visszavezethető is.
2022. dec. 13. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
A stressz miatt nem eszel és sokat fogysz?
2022. dec. 13. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Valóban többet eszem, de nem vettem észre hogy fogyom e. De majd figyelek rá a napokban

2022. dec. 13. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Nem késik, normális ciklusba simán belefér (28-32 nap)
2022. dec. 14. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

Ezer oka lehet, hogy késsen. Stressz, kialvatlanság, túlhajszoltság, étkezésben bármi komolyabb változás.. Stb

Nem vagyunk gépek, hogy programozás szerint működjünk.

Az is normális, hogy nagyon ritkán 1-1 ciklus kimarad. Az is lehet, hogy később volt peteérésed (bár te ezt nem figyeled, mert nem tervezel babát még), és ezáltal csúszik pár napot.

Ne idegeskedj.

Azóta esetleg megjött? Ha nem sincs semmi baj!

2022. dec. 16. 01:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, megjött. Valószínűleg a stressz a vizsgák miatt. Köszi a választ mindenkinek!
2022. dec. 17. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!