Melóhelyen sokszor gáz az első nap, ha megjön. Ha ülök egy órát és felállok, dől a cucc. Amint felállok, megyek a wc-re, de van, h le se tudok rá ülni, mert olyan mennyiség folyik ki, h oldalirányban kezd kifolyni, pedig a betétben még alig van vmi. Egyszerűen mintha nem bírna hirtelen ennyit benyelni és oldalra kifolyik a fele. Vagy ha ülnék le a wcre és lehúzom a bugyim, folyik rá a betétre, a bugyimra, a gatyámra, amire csak tud... Esélyem sincs megállítani. Hiába az éjszakai betét, az csak hosszább hátul, de ilyenkor ez mit se ér. Mit tesztek, ha van ilyen gondotok?
Milyen márkát használsz? Esetleg nem próbálsz ki olyat ami azonnal felszívja?
Plusz tamponnal együtt nem tudod használni a betétet? Vagy kelyhen nem gondolkodol esetleg?
2022. dec. 12. 13:04
2/9 A kérdező kommentje:
Always ultra vagy super plust használok. Ennél csak rosszabban teljesített a többi az ilyen szitukban.
A tampont és a kelyhet sajnos nem szeretem.
Már néha azon filózom, kitalálhatnának olyan betétet, aminek van két oldalon pereme, mint a babapelenkáknak. :D
2022. dec. 12. 13:13
3/9 anonim válasza:
Esetleg akkor még tena lady-t tudod megpróbálni, vagy valamilyen más sajátmárkás inkontinencia betétet.
"A tampont és a kelyhet sajnos nem szeretem."
Ez mit jelent. Próbáltad már és volt valami hátránya számodra, vagy simán csak idegenkedsz tőle? Mert a jelenlegi esetben ez volna a megoldás, mert a probléma az, hogy a betétben gyorsabban szétterül és lefolyik róla a vér, mint ahogy felszívódna bele.
2022. dec. 12. 13:24
4/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam a tampont és a kelyhet is, de ezek nálam csak otthon jöhetnek szóba. Valszeg pszichés, de én idegen helyen akárhányszor mosom is meg a kezem, úgy érzem, nem tiszta és nem szeretek így nyúlkálni odalent. Hát... ilyen is van. :)
2022. dec. 12. 13:34
5/9 anonim válasza:
Akkor marad a tena és társai
2022. dec. 12. 13:53
6/9 anonim válasza:
Kelyhet nem kell mindig űríteni.
Mensibugyi?
2022. dec. 12. 21:24
7/9 anonim válasza:
Szerintem a 6. Válaszoló ötlete nem rossz, de én a helyedben megpróbálnám azért mégegyszer a kehylet. A legtöbb betétnél sajnos fennáll ez a probléma.
2022. dec. 13. 22:12
8/9 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, nem kell annyit űríteni, mint amennyiszer mosdóba mész. Megfelelő méretet kell venni.
2022. dec. 14. 09:14
9/9 anonim válasza:
8 igen, akár 10-12 órát is bent lehet, és nincsen tele nyomva mindenféle káros vegyszerrel sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!