Mennyire lenne gáz síeléshez pelenkát viselni? 16/L
Az a helyzet, hogy felfáztam a napokban, viszont holnap mennénk barátokkal síelni, amit semmiképp nem szeretnék kihagyni. Nagyjából fél óránként, óránként pisilnem kell, és ott elég bonyolult mosdót keresni, levetkőzni, meg ilyenek. A barátnőm mondta, hogy vele is volt egyszer ilyen, és felnőtt pelenkát vett fel. Nem hülyeség, viszont elég gáznak érzem, annak ellenére, hogy senki nem fogja tudni. Szerintetek mennyire jó ötlet? Milyen jó nedvszívó pelenkákat tudtok? Mennyire lenne komfortos? Mennyi időnként kell cserélni? Attól is félek, hogy nem fogom tudni elengedni magam, erre valami tipp? Valaki csinált már ilyet?
Mint említettem, a síelést semmiképp nem szeretném kihagyni. Köszönök minden választ, tapasztalatot, tényleg nem igazán tudok már mihez nyúlni.
(Fétisesek kíméljenek, a kérdés nem szórakozás céljából lett kiírva.)
az mit jelent, hogy "dupla betétes" ?
#2 te még nem láttál akkor felnőtt pelust.
Az inkontinenciára tervezett bugyipelenka nagyon passzos, szerintem simán bírja a sportolást. A csomagoláson szerepel, hogy hány deciliter folyadékot képes elnyelni. Szerintem bőséges pisiből max. egy adaggal. Minden drogériában van sajátmárkás kiadásban az inkontinencia cuccoknál, ált.a menstruációs cuccok mellett. Nekem szüléshez kellett, úgy kell felhúzni, mint egy bugyit, de levenni lehet úgy is, hogy oldalt feltépve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!