Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tisztasági betét helyettesítés...

Tisztasági betét helyettesítéseként lehet egészségügyi szárnyas betétet használni, vagy inkább ne használjak semmit?

Figyelt kérdés

Elfogyott itthon a tisztasági betét, és lehet, hogy csak napok múlva tudok boltba menni (munka miatt). Naponta szoktam használni.

A kérdés, hogy addig használhatok a tisztasági betét helyett egészségügyi betétet (a szárnyas fajtát, abból a normál méretűt), vagy inkább ne használjak semmit?

Ha lehet, akkor ezt is elég nap végén cserélni, vagy ezt kell többször is (mint mensi esetén)?

Ti mit csinálnátok?

2022. dec. 4. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Miert ne lehetne?
2022. dec. 4. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Lehet nyilván mivel sokkal több dolog felszívására való eleve. Az más kérdés, hogy én is naponta szoktam de ha véletlenül kifogynék belőle, akkor nem hiszem hogy tennék be helyette eü-t. A tisztaságit kb nem érezni, az eü meg kényelmetlen azért. Cserélni meg többször még a tisztaságit is ritkán kell, nekem csak mensi előtt-után pár nappal meg a ciklus közepe felé max egyszer egy nap. Az eü meg többet bír még a tisztaságinál is.

És ha nő lennél, aki naponta használ tisztaságit a folyása miatt, akkor ezeket mind tudnád :D (Meg azt is nehezen hiszem, hogy egyszer sincs két perced beszaladni egy kisboltba.)

Amúgy semmi bajom azzal, ha egy férfi kíváncsi rá hogy működnek a "női dolgok", de ilyen röhejesen átlátszó módon ne add már ki nőnek magad :D :D

2022. dec. 4. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem túl higiénikus reggeltől estig hordani.
2022. dec. 4. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Egy sima tisztaságit simán lehet az konkrétan erre való
2022. dec. 4. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Én inkább papír zsepit, wc-papírt használnék, és minden pisilésnél cserélném. Egész nap ugyanazt a betétet nem érezném komfortosnak.
2022. dec. 4. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Miért kell naponta használni? Ha olyan erős a folyásod, akkor menj orvoshoz.
2022. dec. 5. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
2%
Szia 6-os, de rég láttalak. Leírom ezredszer, tök fölöslegesen, hogy vannak nők akiknek alkatilag több a folyása, de ettől még egészségesek teljesen. Ilyen vagyok én is mint a családunk több női tagja. És ne haragudj hogy nincs kedvem nedves bugyiban üldögélni egész nap. Persze tudom, hogy egyik füleden be a másikon meg ki. Nem baj hülye és vagyok leírom újra hátha egyszer végre megérted... (Nem fogod, neked ez a kattod.)
2022. dec. 5. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
21%
igen tisztasági nélkül kényelmetlen lenne egy nap.
2022. dec. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!