Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a rengeteg lepontozás a...

Mi ez a rengeteg lepontozás a nők egészsége kategória összes kérdésére adott válasznál ma?

Figyelt kérdés
Csak nem valami megkeseredett "INCsELkedők" szabadultak rá a topicra?!
2022. dec. 2. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Jól vagy?
2022. dec. 2. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

Ez nem ma kezdődött, kb évek óta így van. Ide igazából azért járok hogy lehúzza a százalékaimat :D Ha azt mondod javaslod XY betétet lepontoznak, ha azt hogy neked nem jött be akkor is. Semmi logika nincs benne. A szépség és divat témában pl. ezerszer jobb a helyzet, ott kb tényleg úgy használják a pontozást amire való :D

(Leginkább ebben a kettőben vagyok aktív)

2022. dec. 2. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Már hónapok óta van itt egy (pár) 75%-os aki több profilból minden kérdésnél lepontozza szisztematikusan a válaszokat, kérdéstől és az arra érkező válaszoktól függetlenül. Nagy troll lehet... Ugyanaz csinálja... Szerintem ne is foglalkozzatok vele.
2022. dec. 2. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
#3 a menzeszes kérdésnél (ma) külön írta is, hogy ő minden kérdésnél le fog pontozni minden választ. A modik helyében egy életre kitiltanám innen ezzel a hozzáállással, az is biztos.
2022. dec. 2. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Melyik kérdés volt az, be tudod linkelni?

2022. dec. 2. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
2022. dec. 2. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Ó, úgy látom, törölték közben a válaszát. Olyasmi diskurzus volt a válaszllók között, hogy

-nem értem a lepontozókat

-én mindenkit lepontoztam

-de miért?

-mert jogom van hozzá

-(a kérdező): tényleg joga van hozzá, és ezt tiszteletben tartom

-(ugyanaz a lepontozós gyerek): az összes kérdésnél le fogok mostantól pontozni mindenkit

Csak azért jegyeztem meg, mert elcsodálkoztam rajta, hogy egyrészt ez mire jó, másrészt miért engedik.

2022. dec. 2. 22:10
 8/12 anonim válasza:
53%
Sajnos igen, van egy rakás takonyfejű alak, aki ezt élvezi, hogy lepontoz mindenkit irigységből
2022. dec. 3. 00:33
 9/12 anonim válasza:
53%
Az olyanokat ki kéne rakatni innen, én megtépném az agyát, ha ír nekem privátban az ilyen fajta ember, de ahhoz gyáva mind és szánalmas.
2022. dec. 3. 00:35
 10/12 anonim ***** válasza:
38%

Mert nincs jobb dolga.

Vicces, amikor az én válaszaimat is rendre lepontozzák, pedig szerintem eü. egyetemi végzettséggel talán már nem vagyok nettó ostoba a témához - de sokak szerint a teljesen valós és tárgyilagos válaszom 0%-ot ér.

Oké, attól én nem alszom rosszabbul.

2022. dec. 3. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!