Mi ez a rengeteg lepontozás a nők egészsége kategória összes kérdésére adott válasznál ma?
Ez nem ma kezdődött, kb évek óta így van. Ide igazából azért járok hogy lehúzza a százalékaimat :D Ha azt mondod javaslod XY betétet lepontoznak, ha azt hogy neked nem jött be akkor is. Semmi logika nincs benne. A szépség és divat témában pl. ezerszer jobb a helyzet, ott kb tényleg úgy használják a pontozást amire való :D
(Leginkább ebben a kettőben vagyok aktív)
Melyik kérdés volt az, be tudod linkelni?
Ó, úgy látom, törölték közben a válaszát. Olyasmi diskurzus volt a válaszllók között, hogy
-nem értem a lepontozókat
-én mindenkit lepontoztam
-de miért?
-mert jogom van hozzá
-(a kérdező): tényleg joga van hozzá, és ezt tiszteletben tartom
-(ugyanaz a lepontozós gyerek): az összes kérdésnél le fogok mostantól pontozni mindenkit
Csak azért jegyeztem meg, mert elcsodálkoztam rajta, hogy egyrészt ez mire jó, másrészt miért engedik.
Mert nincs jobb dolga.
Vicces, amikor az én válaszaimat is rendre lepontozzák, pedig szerintem eü. egyetemi végzettséggel talán már nem vagyok nettó ostoba a témához - de sokak szerint a teljesen valós és tárgyilagos válaszom 0%-ot ér.
Oké, attól én nem alszom rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!