Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyibe kerül anyagilag egy...

Mennyibe kerül anyagilag egy nőnek éves szinten a menstruáció?

Figyelt kérdés

Ti nagyjából összesen mennyit költötök egy évben a menstruációval kapcsolatos dolgokra?

Kb. mennyire jön ki az összeg 1 év alatt?

Drágának/soknak tartjátok, vagy elégedettek vagytok vele?

2022. dec. 2. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Őszintén szerintem a fájdalom csillapító és a betét/tampon is lehetne ingyen mert nem én választottam hogy minden hónapban folyjon belőlem a ver és görcsöljön a hasam
2022. dec. 3. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Egyes az éves menstruáció ha 18 000 az Havi szinten 1500 Ft. Amiből 1 csomag betét havonta + fájdalom csillapító az már kb 2000 Ft Havi szinten,és az már éves szinten 24 000 Ft.
2022. dec. 3. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem drága.

Nálam évi egy doboz tampon fogy, mert nem szeretem, de csak OBt használok. Ez 1900 Ft körül van a DM honlapján. Éjszakai betétből Always kell az 1-2. Éjszakára. Ez évi 2 csomag mondjuk, 2200 Ft. Emellett elmegy évi két jobb minőségű normál betét. Always vagy Libresse. A kettő együtt mondjuk 2000 Ft. 2 havonta még egy legolcsóbb sima betét. Eddig Jessat használtam, de a Pennyben kapható olcsóbb. Nem találtam a neten árat, de mondjuk 5-600 Ft egy, szóval 3500 Ft körül van az éves adag. Emellé kell tisztasági is, ebből évi 2 doboz fogy, vagy egy gigapack. Ez 3000 Ft. Fájdalomcsillapítót ritkán szedek menzesz miatt. (évi 4-6 db No Spa, 1-2 Xilox fogy ilyenkor, ami legyen mondjuk 1000 Ft) Viszont, amiből évi 1-2 doboz fogy, az az Espumisam, mert nagyon puffadok sajnos. Ez 5000 Ft. (100db)

Ez nagyjából 18 600 Ft.

Nyilván ennél többet költök, mert próbálok ki új dolgokat, pl: Tampax, az applikátor miatt, vettem én is kelyhet, hátha olcsóbban és környezettudatosabban jövök ki, tervben van menstruációs bugyi kipróbálása stb., emellett többet mosok ilyenkor, többet eszem, hasmenésem is van … tehát ha minden extra költséget számolunk, akkor ez 20 000 Ft felett van, de szerintem évi 15 000 Ft-ból egy normális menzeszt meg lehet oldani, ha bírjuk a kényelmetlenségeket. (Rosszabb nedvszívó képességű betét, nem silk touch tampon…)

2022. dec. 4. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

4db menstruacios bugyi, 3 db moshato betet. 38 ezer volt kb. De egyszer kellett megvenni (nyilvan majd elhasznalodik)

Exacyl eves szinten 33 e ft.

2023. jan. 2. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Am meg a betet tampon mensi bugyi moshato betet fajdcsill elszamolhato egeszsegpenzari szamlara
2023. jan. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!