Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megmaradt kèt levèl yadine ès...

Bejjja1991 kérdése:

Megmaradt kèt levèl yadine ès kèt levèl slinda 4 mg fogamzàsgàtlóm, mert egyiket sem toleràlta a szervezetem nem tudjàtok vèletlenül megmondani nekem hogy mit tudok ezekkel csinàlni? Kidobtam ràjuk 28000 ft ot, de egyiket sem birtam szedni.

Figyelt kérdés

#Fogamzàsgàtló, slinda 4mg yadine
2022. dec. 1. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Le kell adni egy gyógyszertárban. Mást nem tudsz vele csinálni.
2022. dec. 1. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Facebook csoportba írd ki, hatha valakinek szüksége van rá.
2022. dec. 1. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj a facebookon nem talàlok olyan csoportot ahovà be tudnàm rakni, akkor marad a gyógyszertàr sztem esèlytelen h valaki átvegye, bosszantó hogy megvetetik az emberrel, holott nemis jó!
2022. dec. 1. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudhatod előre, én vérnyomáscsökkentővel jártam így. Amit #2 mond az illegális, másnak nem adhatod oda az orvosi rendelvényhez kötött gyógyszert. Ha már nem tudod felhasználni vagy lejárt, gyógyszertárba kell visszavinni ahol szakszerűen megsemmisítik. Szemétbe dobni se szabad, mert veszélyes hulladék.
2022. dec. 1. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Bármelyik gyógyszertárában le tudod adni, és megsemmisítik.
2022. dec. 1. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Ismerősöd nincs, aki ilyet szed? Esetleg érdemes érdeklődni! 🙂
2022. dec. 1. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

" bosszantó hogy megvetetik az emberrel, holott nemis jó!"

Mert ugye az orvosnak jósnak kellene lennie, és tudni, hogy neked éppen az adott gyógyszer be fog-e válni...

Anőgy 1 hónap után mégis mirt vársz? Talán kicsit türelmesebbnek kellene lenni, mivel 3 hónap, mire a korai mellékhatások elmúlnak...

2022. dec. 2. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
#6. Miért is nulla? Ha a barátnője 10 éve azt szedi, nem adhatja Neki? Vagy mi a gond a válasszal? 🤷🏻‍♀️
2022. dec. 2. 17:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem.kell jósnak lennie! Nem is vàrtam csodàt, de nàlam a csalàdi kórtörtènet alapjàn nagy a rizikó! Az egyik orvos ezt mondja a màsik meg azt,ezen se tudok eligazodni.Ja ès 10 ève szedtem fogamzàsgàtlót egy hónapig vèreztem tőle mert màsok szerint ez normális,aztàn sürgőssègileg utaltak körhàzba h ki ne vèrezzek! Kaptam màsik gyógyszert ès làss csodàt az elejètől fogva semmi mellèhatàsa nem volt! Szóval nem feltètlen szokod meg a gyógyshert nekem ha az ellejèn nem jó, az nem is lesz kèsőbb se!
2022. dec. 3. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!