Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szedek gyógyszert jól...

Ha szedek gyógyszert jól szedem(tehát nem hanytam stb..) akkor ha el se megy bennem akkor nem lehetek terhes ugye?

Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek vagy fél éve. Soha nem megy belém hanem előtte kiveszi. Ebben az esetben rettentő kicsi az esélye annak hogy terhes leszek ugye?

2022. nov. 29. 16:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezt azért kérdezem még mielőtt támadnátok hogy hülye vagyok mert mondtak mar nekem ilyen rémtörténeteket hogy gyogyszert szedett es terhes lett…
2022. nov. 29. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen kérdéseket sose értem. Miért nem úgy szexeltek, hogy biztosan ne legyen fent még az esélye sem terhességnek?!
2022. nov. 29. 16:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyrészben 95% ban használunk óvszert de van hogy elkap minket a hév és elmarad a gumi ezert
2022. nov. 29. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ... A gyógyszer, amit fél éve szedsz, az fogazásgátló?
2022. nov. 29. 16:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen
2022. nov. 29. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Sok "necces" helyzet után amiket tapasztaltam szeretnélek megnyugtatni. Nem olyan könnyű teherbe esni azért... Ilyen feltételekkel amiket leírtál szinte biztos, hogy nem leszel terhes. Persze van olyan, hogy szedte a gyógyszert és mégis terhes lett, na hát igen pont ezért nem kéne csak úgy beugrani az orvoshoz és felíratni egy fogamzásgátlót csak úgy. Mindenképp elkell végezni egy vérvételt, és nőgyógyásznak megmutatni, hogy mit gondol, és hogy egyátalán ajánlott-e szedned ilyeneket, vagy meg se próbáld mert megnövelheti a komoly betegségek elkapásának esélyét.
2022. nov. 29. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Akik gyógyszer mellett terhesek lesznek, ott azért a legtöbbnél kiderül, hogy vagy össze vissza szedte, vagy kimaradt pár, vagy esetleg hányt, ment a hasa, etc, tehát nem megfelelően szedte.

Plusz nem olyan könnyű teherbe esni.

Plusz a gyógyszer azért van, hogy ne kelljen óvszerrel védekezni és elmehessen benned a barátod (részletkérdés, hogy némi betegség ellen pl nem véd).

Tehát nem, nem lehetsz terhes:)

2022. nov. 29. 16:26
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Ha fogamzásgátlót szedsz (és jól szeded) akkor még úgy is minmális lenne az esélye a terhességnek, ha elmenne benned. Így pedig hogy nem is oda megy a cucc, szinte kizárt a fogantatás.
2022. nov. 29. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
38%

Gyógyszer+ gumi

Nem valószínű hogy terhes leszel.

Van aki hónapokig, évekig próbálkozik a gyerekkel.

Szóval nem olyan egyszerű mint szűzmáriának

2022. nov. 29. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:
3%
Gyógyszer mellett gumi? Úristen! Dobnám is ki ha egy nő ennyire fostoskodó. Pont az a lényege h nem kell gumi és bele is élvezhet a férfi. Ha normálisan szeded a gyógyszert nem leszel terhes
2022. nov. 30. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!