Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 napja szeretkeztem a páromma...

2 napja szeretkeztem a párommal, mitől lehet ez azóta?

Figyelt kérdés
Azóta viszket odalent, már fáj is, tegnap mondtam neki, és megmutatta hogy apró piros pöttyös a pénisze. Én nem voltam rajta kívül mással. Viszont ebben a hónapban ez már nála másodjára fordul elő. 2 év alatt soha. Most arra fogja hogy megvagyunk fázva.. Bejelentkezek nőgyógyászhoz ma, de kb 2 hét múlva lesz időpontom, addig kikurálom valószínűleg. Hogy tudnám kideríteni hogy milyen fertőzés? Szerintetek megcsalt, és ő hozta haza?
2010. szept. 30. 12:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nehogy azt hidd hogy naív vagyok, leírtam mivel érvel ő, de ez nem azt jelenti hogy el is hittem neki. Sokszor néz hülyének, és ez a baja, hogy nem igazán veszem be a dolgokat. 19 éves vagyok, nincs túl nagy tapasztalatom, de tudom mikor néz hülyének. És ebből van elegem.

Elég gyenge dumának tartottam a megfázás, és a pisi érveket is, látta hogy nem vettem be.

A kapcsolatunk amúgy sem 100%os már, ha kiderülne valami, az már csak hab lenne a tortán.. Szóval nem aggódom mi derül ki, csak tudjam meg, az megadná az induláshoz szükséges löketet :D

2010. szept. 30. 16:29
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen a szeretet jele az... Nagyon jól írtad

Engem nagyon bántana ha miattam lenne problémája.. De ezek szerint a legtöbb férfit hidegen hagyja, csak mert élvezett kb 5-10 percet... Ebbe nincs szeretet...

2010. szept. 30. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:

ohhh, még csak 19??? Az írásod alapján olyan 25-30 körülire saccoltalak... :))))

egyébként tök jó dolog, hogy nem veszd be az ilyen dumákat már 19 évesen sem :)))

2010. szept. 30. 16:44
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Nem, hál' isten nem vagyok az a naív fajta... Remélek kevés az ilyen lány.. Ezért sem passzolunk össze, mert nem hagyom neki magam.. Miért hagynám, nem az apám :D Engem nem kell nevelgetni.. :D

2010. szept. 30. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Az vagyok, aki azt írta, hogy ne légy naiv, meg a szeretetet.

Figyu, betegség előfordul, nem mindig lehet kivédeni, ez együtt jár a szexuális élettel, ami viszont az egészséges emberek természetes szükséglete és a jó párkapcsolat fontos része. Tehát nem kell, hogy bántson - csak vigyázni kell egymásra, ha szükséges, azonnal orvoshoz menni, hogy minél kevesebb bajt okozzunk a másiknak.

Viszont az ultimátumot (holnap reggelig valljon be mindent), a fenyegetést és a számonkérést én nem javaslom. Lehet, hogy nem is csalt meg, lehet, hogy szimpla wc-n elkapható baciról van szó. Kérdezd meg a dokit, és csak után kérd számon. Nagyon kínos lenne vádolni, közben kiderül, hogy nem is csinált semmit, csak félt dokihoz menni a bajával. Ez nem akkora bűn, de tanulnia kell belőle és legközelebb jobban figyelni rád.

33N

2010. szept. 30. 19:16
 16/22 A kérdező kommentje:

Persze, idáig sem álltam neki, fölösleges, mert úgysem mondja meg. Meg tényleg, ha mégsem a megcsalásról van szó, akkor meg kérhetek bocsánatot amiért nem bíztam benne.

Holnap megpróbálom meggyőzni az orvost, remélem nem mondja azt hogy majd később. Ez már egyre rosszabb, rohadt kellemetlen. Kíváncsi vagyok mi lesz.

Köszönöm a válaszokat, és a jó tanácsokat!!

2010. szept. 30. 20:38
 17/22 anonim válasza:

Szia!

Szinte mindenki azt sorolja, hogy biztos megcsalt a párod. Más lehetőségre nem is gondoltok???

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam (most már gyógyulóban). A párom nem csalt meg és mégis megfertőztük egymást. Ugyanis attól is el lehet kapni egy fertőzést (gombás fertőzést), hogy egy megfertőzött férfi miután elvégezte a dolgát nem mos kezet és úgy fogja meg a wc kilincsét. A párod megfogja a kilincset, bemegy a wc-re, elintézi a dolgát és mivel megfogja a péniszét már meg is van a fertőzés. Utána szeretkeztek és már el is kaptad tőle.

Én például annyira érzékeny vagyok az ilyenekre, hogy elég ha a lábam hozzáér a wc ülőkéjéhez és másnap viszketek meg fáj. Akkor én is minden egyes alakalommal megcsaltam a páromat?? Egyszer sem jutott eszébe, hogy azzal vádoljon, megcsaltam.

Nem kell rögtön neki esni a párodnak. Ülj le vele és beszéljétek meg. Persze fenn áll, mint lehetőség a megcsalás is. Viszont én rávilágítottam egy másik lehetőségre is.

22/L

2010. okt. 1. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
na mizu?
2010. okt. 7. 21:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, nem mondott konkrétumot, rákérdeztem, hogy ő honnan kaphatta el, azt mondta nem tudja... Nem tudom..
2010. okt. 7. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:

A doki biztosan pasi volt!

XD

A pasik összefogtak!

XD

És mit mondott mi volt az? Párod amúgy nem vallott magától?

És amúgy már meggyógyultál? :)

2010. okt. 8. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!