Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött még meg?

Miért nem jött még meg?

Figyelt kérdés

Eveszavarom volt, nagyjából 2 éve nem menstruálok. Egy éve kezdtem a felépülést. Az orvosok azt mondták, ha elérem azt a súlyt amikor utoljára megvolt, újra meg fog jönni. Azt a súlyt elértem, túl is léptem. A laborom jó, semmi eltérés.

Mit tehetnék?

2022. nov. 22. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Mennyi idős vagy? Milyen magas és mi az a súly, mai elvileg ennek a szintje? Mennyi ideje vannak evészeti gondjaid?
2022. nov. 22. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Előfordulhat, hogy hiába nyerted vissza a súlyodat, gyógyszerrel rá kell segíteni. Fordulj nőgyógyászhoz.
2022. nov. 22. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
basszus, ez kicsit durva... mármint hogy 2 éve nem jött meg. Nyilván az egész hormonrendszered felborult, de emiatt egyáltalán nem kell aggódnod! A menzesz nagyon kiszámíthatatlan, szerintem teljesen normális hogy még idő kell neki. Legyél türelemmel és sok sikert a továbbiakban!
2022. nov. 22. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
Nőgyógyász, csinál UH-t és hormonvizsgálatot, ott sok minden kiderülhet.
2022. nov. 22. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Menj el endokrinológushoz - és nem, nem fetétlen azon a súlyon jön meg.

Nekem 45 kilósan ment el sok-sok évre, de felépülés után"csak" 52 kilósan jött meg.

2022. nov. 23. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:
22 vagyok. 165/50-51 korul, kabe ezen a sulyon szűnt meg, de a recovery ota volt hogy boven 55 vagy felette voltam ezert nem ertem. En is gondoltam mar az endokrinológusra, most voltam sima laboron, a tsh picit alacsony,de nem számottevően... köszönöm a válaszokat:)
2022. nov. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!