Milyen az egészséges hüvelyváladék?
Figyelt kérdés
nagyon gyakran van hüvelygyulladásom így már az sem tudom mi a norma folyás, ha nyálkás kicsit áttetsző fehér az norma ?
vagy milyennek kell lennie?
2010. szept. 29. 20:06
1/5 anonim válasza:
Hát én eddig csak nyaltam a hüvely váladékot, de sztem ha színe van az cink, meg ha szaga is van, az is gáz. Az a j jó, ha finom sós :) imádom a puncit :D:D::D:DD
2/5 anonim válasza:
A hormonoktól függ az, hogy milyen mennyiségű a hüvelyváladék. Pl ha nagyon sok is van de nincs szaga, nem viszket, sima fehér vagy átlátszó az normális, csak hormonálisan teng túl. Ha barna színű, véres kicsit, sárgás, erős, vagy furcsa szaga van, akkor gond van. A gomba is általában viszket, rengeteg rossz szagú folyással (néha darabos)jár.
De a lényeg az, hogy amit írtál az igen, normális teljesen. :)
3/5 anonim válasza:
Ha nyálkás és olyan mint a tojásfehérje akkor általában peteérés van, olyankor vagy termékeny ez általában ciklus közepén van, ha sárgás, büdös , trutyis akkor az fertőzéstől van, a nőgyógyászom azt mondta, hogy minden férfinak az aktuális barátnője hüvelybemenetére citromot kellene csepegtetnie, ha nőt csípi akkor rossz a hüvelyflórája, tele van baktériummal és olyankor csak gumival szabad vele lenni, ha meg sem érzi akkor mehet óvszer nélkül mert a nő rendben van.
4/5 A kérdező kommentje:
hmm a citromot kipróbálom magamon :D
2010. szept. 29. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!