A párommal babát tervezunk lassan egy éve. A menstruaciom 4 napot késett ma a negyedik napon halvany rozsaszin nyálkás váladékot tapasztaltam. Lehetek még terhes vagy megfog jönni a menstruaciom? valakinek valami hasonlo tapasztalat?
2
Attól mert nő vagy, még lehetsz buta. Vegyél szépen egy tesztet és tesztelj. Már 1-2 nap késéssel is kimutatja a legtöbb teszt a terhességet.
Az AVIVA az humbug semmi baj.
Kérdező: tesztelj. Itt ezt senki nem tudja megmondani, és 4 nap késés nem késés, hanem egy normális ciklus.
Nem az volt a kérdés, hogy terhes vagy sem. Nem online terhességi tesztet kért. A kérdés az hogy ilyen esetben még van e rá esély, vagy sem és tapasztalatokra kíváncsi.
Nekem pl alapból van hogy késik akár egy hetet is így négy nap után még én sem biztos, hogy tesztért rohannák a helyében.
Szorítok, hogy össze jöjjön! 🤞
7/9 "Az AVIVA az humbug semmi baj."
Nekem is ez segített. Nincs benne semmi ördögtől való. Egyszerűen a női szervekre koncentrál a torna, vérbőséget okoz a megfelelő helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!