Melyik a legjobb vitamin, ha kisbabát szeretnénk?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék főleg, hogy kinek melyik vált be. Még nem estem teherbe, de minél hamarabb szeretnénk :)2022. nov. 16. 19:44
1/5 anonim válasza:
Én a Jutavit magzatvédő terhesvitaminját jó szívvel tudom ajánlani!!
Szerintem veri a drága celeb-vitaminokat!
2/5 anonim válasza:
Tök mindegy, mit szedsz, nem a vitamintól leszel terhes. Semmit sem lendít a teherbeesésen. (Kivéve ha eddig egy pincében éltél fűrészporon. De átlag életmód és táplálkozás mellett nem.lehet a termékenységet súlyosan befolyásoló, durva vitaminhiányod.)
Szóval kb. az első válaszolónak van igaza, még ha kissé nyers is.
3/5 anonim válasza:
Teherbe esés nem a vitaminon múlik, mi a terv, férjed felnyom neked egy doboz d-vitamint, ha az nem jön be akkor át tértek a c-re vagy mi?
4/5 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Az egyetlen dolog a folsav, de az sem a teherbeesésben segít, csak megelőzhetőek vele az idegcső zárórási rendellenességek.
5/5 anonim válasza:
D-vitamint jó ha szedsz. Alapból is, de babatervezéshez mindenképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!