14 éves vagyok, és mostanában nagyon durván megerősödött a szőr a combomon. Lentebb?
Akkor ez tuti hormonzavar, ha már a mellbimbódnál is szőrösödik.
Menj el a házidokihoz és mondd el neki mi a problémád, adni fog beutalót endokrinológushoz, az meg egy vérképből megmondja mi a bajod.
Szia!
Én is ilyen problémával küzdök, először nőgyógyászhoz mentem aki elküldött vérvételre, majd kaptam beutalót az endokrinológiára és oda kellett vinnem az eredményt. Drága doktor úr azt mondta, 18 éves koromra úgy is elmúlik és nem ír fel nekem gyógyszert, mert bárki kaphat tőle trombózist...Ha 18 leszek menjek vissza. Én ezután nőgyógyásztok kaptam fogamzásgátlót de nem sokat használ:S Most 17 vagyok és én is gyantázni járok, csak drága az a baj.
Szóval csak vérvételed lesz, majd az endokrinológus megnézi és tájékoztat róla ő mit gondol. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!