Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs probléma! Szerint...

Menstruációs probléma! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Hónapok óta elég problémás lett a korábban problémamentes menstruációm. Nem mondom, hogy valaha rendszeresen volt, de 1-2 nap eltérés volt max.

Jelenlegi helyzetem: van hogy 5 nappal előbb megjön, de általában képes 8-9 napot késni. A ciklusaim van hogy már 38-9 napra is kitolódnak. Kb május óta egyre durvább görcseim vannak, se fájdalomcsillapító, se görcsoldó nem segít. A vérzéseim 7-8 naposak, az így még oké is. Eddig volt rendszer hogy mennyire volt intenzív, most vagy konkrét alig vérzek, vagy ömlik belőlem szó szerint. Egyre többször elég nagy, de van hogy kisebb vérrögök is vannak.

A legújabb: konkrétan megvolt 7 napig, majd 7 nappal rá megjött megint és konkrétan ömlik.

Eléggé kétségbe vagyok esve, hogy ez mi lehet most.

2022. nov. 14. 15:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
10, én csak azért merem ajánlani, mert nálunk kétszer is segített. A feleségemnek a nőgyógyász ajánlotta. Dee nyilván megkérdezheti a Kérdező is a nődokiját amikor amúgyis megy oda megvizsgáltatni magát.
2022. nov. 14. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
Remélem hogy megvizsgáltatja magát, bár az ő döntése.
2022. nov. 14. 16:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Huu tényleg köszönöm a sok választ! Nem itt szeretném diagnosztizálni magamat vagy egyebek, de szeretnék minden eshetőségre, végkimenetelre felkészülni ameddig orvoshoz nem jutok. Sajnos anyum húzza az egészet, de addig fogom zaklatni ameddig nem jutok orvoshoz, mert nagyon aggódom.

Oltást kaptam, pfizert de több, mint egy éve már. Szóval kétlem hogy az ennyi idő után készítene ki. Covidos nem voltam tudomásom szerint.

Hálás vagyok mindenkinek!

2022. nov. 14. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Jaaja, akkor az oltás már nem zavar be.

Őőő hát nézd, nagylány vagy már, mehetsz nőgyógyászhoz anyud nélkül is.

2022. nov. 14. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
10%
De, még mindig bezavarhat az oltás. Van, akinek a mai napig vannak tünetei, pedig nem tegnap oltották :D
2022. nov. 14. 17:36
 16/16 anonim ***** válasza:
10%
15, jó, de az oltás után az első max a második menstruáció már a szokásostól ltérő szokott lenni, nem pedig fél-egy évvel későb kezdődnek a ciklusproblméák.
2022. nov. 14. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!