Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az orvos azt állítja nem, én...

Az orvos azt állítja nem, én meg érzem, hogy terhes vagyok, mit lehet ilyrnkor tenni?

Figyelt kérdés
Megultranhangozott, azt mondta nem vagyok terhes. Pedig az alhamban különböző féle rugdosó mozdulatok, érzem, ahogy a talpát végighúzza a baba, már mozgott majdnem a hasam akkorát rúgott... Van egy barna hosszú csík a hasamon, viszket, mivel nő.. Megyek megint orvoshoz, és félek, hogy megint azt mondja nem látja.

2022. nov. 14. 06:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező,kizártnak tartom hogy egy olyan terhességet ne tudna egy orvos megállapítani ahol már mozog a baba.Az már több hónapos terhességet jelent.NEM VAGY terhes fogd fel! Amúgy meg ha csinálsz terhességi tesztet az is eggyértelműen negatív lesz.
2022. nov. 15. 22:00
 22/23 Cubina ***** válasza:
4%

A baba nekem 4 és fél hónaposan kezdett rugdosni. Eleinte azt hittem, hogy bélmozgás, mert teljesen olyan érzés volt, és attól is mozoghat a has, de aztán kiderült, hogy a baba csinálta, mert fokozatosan egyre erősebbek lettek a mozgások, és nagyon sokszor láttam a kicsi kezét, lábát a hasamon keresztül. Itt-ott nagy púpok voltak, amikor helyezkedett. Ha több, mint 4 hónapos terhes vagy, azt már bőven lehetne látni ultrahangos vizsgálaton.

Mikor jött meg a menszeszed utoljára?

Mikor voltál együtt valakivel védekezés nélkül?

A hormonzavar (hízás, barna csík) és a rossz bélműködés megmagyarázná a tüneteidet. Még a késő menszesz is lehet attól, nekem is volt, 9 hónapig nem jött meg, pedig nem voltam senkivel együtt, 20-on éves voltam.

Nálam fordítva volt, az orvos már a vizsgálat előtt azt mondta, hogy terhes vagyok. Amikor mondtam neki, hogy évek óta nincs senkim, elkezdett velem kiabálni, hogy:

NE MONDJA MÁR NEKEM, HOGY EGY FIATAL, CSINOS NŐ NEM SZEXEL! TERHES ÉS KÉSZ!

Aztán mindenhogy megvizsgált, és közölte, hogy nem vagyok terhes. Mintha nem tudtam volna eleve.

Meg azért 9 hónap alatt csak megszültem volna.

Idióta marha volt.

Azt ajánlom, hogy menj el legalább 5 különböző orvoshoz vizsgálatra, és ha mindenki azt mondja, hogy nem, akkor nem vagy terhes, bármennyire is szeretnéd. Ha pedig az orvosi vizsgálatok ellenére terhes vagy, az nemsokára úgyis kiderül, hiszen előbb-utóbb szülni fogsz! Csak vissza kell számolnod, hogy mikor voltál óvszer nélkül valakivel, és mióta nem jött meg és megvan a szülés kb. ideje.

2022. nov. 19. 04:57
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz... de max csak gondterhes.

Szerintem neked pszichiáter kell nem nőgyógyász

2022. dec. 3. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!