Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha gócot keresnek a szervezetb...

Ha gócot keresnek a szervezetben van értelme elmenni nőgyógyászhoz ha nincs nemi élete valakinek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Van.
2022. nov. 11. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Persze hogy van!

Szerinted egy rejtett gyulladás (góc) csak nemi élettől lehet?????

Elárlom, hogy főleg nem attól!

2022. nov. 11. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Attól még lehet bármilyen gyulladás.
2022. nov. 11. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Természetesen! Mindenki ki kell vizsgáltarni ilyen esetben. Minden jót kérdező!
2022. nov. 11. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Én már voltam góckutatáson, és egyik lépését sem szabad kihagyni.

Nőgyógyászhoz nem csak akkor kell járni, ha valaki nemi életet él. Betegségek (daganatok, gyulladások, fertőzések) attól függetlenül is kialakulhatnak.

Góc akárhol lehet a szervezetedben és előbb-utóbb biztos, hogy problémákat fog okozni.

2022. nov. 11. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
Nekem a torkomban találtak gócot, amiről hullott a hajam. Én ezért kezdtem a vizsgálatokat. Pedig nem fájt, nem volt begyulladva, ritkán vagyok beteg. Csak megvan a mandulám, nem is olyan kicsik, így az okozta. Úgyhogy érdemes mindent végigcsinálni.
2022. nov. 12. 06:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Mivel antibiotikumra elmúlik a hajhullásom ezek szerint baktériumnak kell bennem lennie de azt úgysem tudtam összeszedni mert még uszodába se járok, egyébként volt egy gennyes fogam amit kihuztak de csak a hülye fogorvos akar nőgyógyászhoz küldeni
2022. nov. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!