Lehet a HPV a teszt pozitív?
Figyelt kérdés
A párom 2 hete volt HPV teszten, ma kaptuk az eredményt, negatív lett.
Én ma voltam nőgyógyásznál, csináltak HPV tesztet, de az 3 hét mire megjön.
A páromon kívül mással intim kapcsolatom nem volt, neki sem rajtam kívül, de attól, hogy az Ő eredménye negatív lett, az enyém lehet pozitív?
Mivel mindkettőnk csak egymással feküdt le, neki pedig negatív lett a teszt, így bízom abban, hogy nekem is annak kell lennie.
Köszi előre is!
2022. nov. 7. 17:00
1/5 anonim válasza:
Ha most nagyon bele akarunk mélyedni, akkor lehetséges, mert az anya is átadhatja szülésnél.
De ennek az esélye alacsony, és feltételezi, hogy anyukádnak nem hogy csak HPV-je van, de akkor éppen akkut állapotban volt, amikor megszült téged.
Szóval nem kell aggódni.
2/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy pozitív lesz mivel nem mentek össze-vissza szexelgetni és ezt szexuális úton tudod elkapni.
3/5 anonim válasza:
Arra az 50 ezres HPV tesztre gondolsz? Amúgy HA el lehet kapni máshogy is mint szexuális érintkezés, akkor lehetséges h te pozitív vagy. Kixsi az esélye, de van hogy a partner immunrendszere megvédi őt a fertőzéstől .
4/5 anonim válasza:
Mi is voltunk régebben HPV-teszten. Nekem 6-os, neki 52-es törzsre lett pozitív, de tüneteink nem voltak. Pár évvel később mindkettőnknek negatív volt mindenre. Semmilyen kezelést nem kaptunk. Fogalmam sincs, hogy ez hogy működhet. Rendszeresen járok rákszűrésre, eddig mindig p2 volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Szerencsére nekem is negatív lett☺️
2022. nov. 23. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!