A szeméremdombomon észrevettem egy csomót. Kb.1 cm átmérőjű, nem fáj meg semmi, csak ha odérek, érezni, hogy egy elég nagy csomó van ott. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Mitől lehet ez???????????????
Elmúlik magától vagy menyjek dokihoz? Mit használjak rá, hogy elmúljon?
2008. dec. 24. 13:39
1/7 anonim 

válasza:

Szőrtelenítettél mostanában? Lehet szőrbenövés is. Ha nem annak tűnik akkor mindenképp mutasd meg dokinak.
2/7 anonim 

válasza:

Szia! Ne aggódj, semmi bajod nincsen, ezért ne menj dokihoz :) Nekem már milliószor volt és mindig elmúlt (1-2 hét) Az előttem szóló jól mondja, szörtelenítés miatt is lehet, benőtt egy szőrszál. Próbáld meg kinyomni, lehet hogy pattanás. De ha nem az, akkoris lehet csak egy zsírgöb. Mondom ne aggódj azért, várj felszívódik elmúlik majd!
3/7 anonim 

válasza:

nekem volt ilyen nem is egy de pár napon belül mind elmult..kis félgömb alkau fényes valami..tényleg csak zsirgöb vagy egy pattanás lehet,ha nem fáj
4/7 anonim 

válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de ha félgömb alakú és fényes a teteje és nem szőrbenövés, akkor az lehet átmeneti szemölcs is, ami pedig lappangó fertőzés jele. Ha nem múlik el pár napon belül, lehet meg kellene nézetni. Nem kell félni, max kapsz rá vmi gyogyit vagy krémet.
5/7 anonim 

válasza:

nekem is volt ilyenem,a doki aztmondta szemölcs,pár nap alatt elmúlik.Immunrendszer erősitéssel nem jön ki többet,nekem bevált.
6/7 anonim 

válasza:

a tesómnak volt hasonló, nagy kemény csomó, ami egy idő után kifakadt és genny j9tt belőle. antibiot kapott rá.
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokot!
Már kisebbb lett, d emég nem tűnt el, és kijött mellette 1 másik is. :S
Ebből lehet doki lesz :$
2008. dec. 30. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!