Strovac vakcinàrol tapasztalat, vélemény?
En a tulvagyok az alapimmunizalason es az elso frissitesen (booster) ugye egy evre ra. Inkabb a booster utan ereztem azt hogy nem vagyok annyra erzekeny e.colira. Szoval lenyegeben kevesebb holyaghurutom van azota per ev.
Szoval ezt az eves frissitest fogom csinalni amig csak lehet. Ha kell egy eleten at. Mert a gusztustalan antibiotikumkura nem kell koszonom :/
Ugy tudom nemetektol lehet rendelni
1es valaszolo: koszi a tapasztalat megosztast! Ez csak e colira jo? Csak mert arra szedtem d mannose port(ami kimondottan e colira jo) es tokeletesen hasznalt csak most 1 honapja nem segit igy gyanitom mas van a hatterben nem e coli
1 vagyok.
Igen, en is nemetbol rendeltem privatreceptkent.
Tudomasom szerint csak ecoli.
Légyszi írjon aki tud információt, hogy hogyan lehet, akár külföldön is ezt az oltást felvenni?
Fizetek is az infoért, nagyon elkeseredtem már!
Bármelyik magyar orvos felírhatja. Hagyományos papír receptre. Akár fogorvos is.
Vannak cégek akik 1-5 ezer ft közötti összegért behozzák neked pár nap alatt.(keres rá gyógyszer külödről)
Utána háziorvos betudja adni, mint az influenza oltást, combba/vállba.
Nem csak ecolira jó.
Ilyen előltt bacik vannak benne:
Escherichia coli
Morganella morganii
Proteus mirabilis
Klebsiella pneumoniae
Enterococcus faecalis
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!