Lehet bármi összefüggés?
Lehet,hogy hülye kérdés,de már teljesen kétségbe vagyok esve..
Már jó pár hónapja folyamatosan visszater a hüvelygyulladasom, de szinte majd minden honapban megyek orvoshoz.
Legközelebb csütörtökön megyek,de már akkor rakszurest is kérek,mert ehonap elején letelt az 1 év.
Szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e valami osszefugges a huvelygyulladas és a mehnyakrak kozt? Azért kérdezem ,mert nagyon félek és ebben a témában eléggé butacska vagyok.
Kérlek nyugtassatok meg,hogy semmi komoly "csak"gyulladas.🥺
Bár ugye majd minden hónapban jártam nogyogyasznal ,ha lett volna valami gond azt úgyis mondta volna szerintem az orvos.
Biztosra semmit nem lehet mondani szerintem,
Nem változott valami az életmódodban esetleg ami miatt kialakul a gyulladás folyton? (Akár egy tusfürdő váltás, túlzott cukor, élesztő, búza fogyasztás stb.)
Ha tényleg minden hónapban visszatér komolyabban is ki kellene vizsgáltatni és kezelni.
Szedsz fogamzásgátlót? Én fél évig szenvedtem fertőzésekkel miatta, mire inkább abbahagytam és azóta minden rendben van.
Tavaly kb ilyenkor voltam kovid-os,aztán, ahogy elmúlt utána kb másfél hónap múlva alakult ki először a gyulladás.
Gondoltam mar arra is,hogy a legyengült immunrendszer okozhatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!