Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki huszonévesen...

Nagyon ciki huszonévesen ezzel a szűzhártya problémával nőgyógyászhoz menni? Lenne értelme?

Figyelt kérdés

Huszonévesen szűz vagyok, a problémám, hogy mikroperforált a szűzhártyám, azaz a menstruációs vér még tud távozni, de olyan mini a nyílás a szűzhartyán, hogy szabad szemmel nem is látható (tükörrel alaposan megnéztem), semmivel nem tudtam áthatolni rajta, nagyon fáj is, erős. Tampont használni, hüvelyi vizsgálaton részt venni, szexuális életet élni nem tudok, pedig szeretnék.

Ezért sebészi úton távolíttatnám el a szűzhártyámat ("hymenectomy").

Szerintetek ilyet vállalna nőgyógyász? Nem nevetne ki vele és küldene el?

2022. nov. 7. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát szerintem ha a nőgyógyasz ilyeneken nevetne, mindenen tehetné. Nem tizenéves kamaszfiú, aki viccesnek találja a szűzhártya szót is. Mondd el neki, hogy ez problémát okoz, majd felvázolja a lehetőségeket.
2022. nov. 7. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Semmi ilyesmi nem ciki.

(Mindjárt jönnek a "majd én segítek" kommentek :D)

2022. nov. 7. 11:19
 3/12 anonim ***** válasza:
9%
Inkabb vard meg amig egy fiu szakitja at!
2022. nov. 7. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Most nem azért, de hogy hogy huszonévesen jutsz el odáig hogy elmenj emiatt dokihoz? Gondolom azért nem most vetted észre. De egyébként nem, nem ciki.

Nekem volt ehez hasonló problémám (mondjuk ott konkrétan nem szűz hártyámmal volt baj, hanem egy kis születési rendelleneségről volt szó), 14 évesen rávette magam hogy elmenjek vele dokihozz, aztán volt egy kis műtétem. Szóval a doki valószínüleg látott már ehezz hasonlót a pályafutása alatt. Tényleg inkább műtesd meg, nincs ebben semmi szégyelni való.

2022. nov. 7. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
3%
képet tudsz mutatni, hogy néz ki?
2022. nov. 7. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Távolíttasd el. Én tamponnal szakítottam át a szűzhártyát, borzalmas fájdalommal járt. Cserébe az első szex fantasztikus volt. Én minden csajnak tanacsolom, hogy első szex előtt ujjazza magát minél többször. Barátnőmnek is baromi fájdalmas volt a szex, maga a horror. Higgyétek el nem akartok ti arra a fájdalmas együttlétre gondolni soha többé. Cserébe kurvának fognak gondolni, de szarni bele
2022. nov. 8. 10:32
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
6-os, te sem nő vagy. Mondjuk elhúzhatnál a fantáziáddal innét.
2022. nov. 8. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Én minden csajnak tanacsolom, hogy első szex előtt ujjazza magát minél többször - ilyet egy nő sem ír le, csakis ffi.
2022. nov. 8. 13:15
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
25 éves nő vagyok
2022. nov. 8. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Hüvelyi vizsgálaton nem tudsz részt venni?

Kamu!

2022. nov. 8. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!