Nagyon ciki huszonévesen ezzel a szűzhártya problémával nőgyógyászhoz menni? Lenne értelme?
Huszonévesen szűz vagyok, a problémám, hogy mikroperforált a szűzhártyám, azaz a menstruációs vér még tud távozni, de olyan mini a nyílás a szűzhartyán, hogy szabad szemmel nem is látható (tükörrel alaposan megnéztem), semmivel nem tudtam áthatolni rajta, nagyon fáj is, erős. Tampont használni, hüvelyi vizsgálaton részt venni, szexuális életet élni nem tudok, pedig szeretnék.
Ezért sebészi úton távolíttatnám el a szűzhártyámat ("hymenectomy").
Szerintetek ilyet vállalna nőgyógyász? Nem nevetne ki vele és küldene el?
Semmi ilyesmi nem ciki.
(Mindjárt jönnek a "majd én segítek" kommentek :D)
Most nem azért, de hogy hogy huszonévesen jutsz el odáig hogy elmenj emiatt dokihoz? Gondolom azért nem most vetted észre. De egyébként nem, nem ciki.
Nekem volt ehez hasonló problémám (mondjuk ott konkrétan nem szűz hártyámmal volt baj, hanem egy kis születési rendelleneségről volt szó), 14 évesen rávette magam hogy elmenjek vele dokihozz, aztán volt egy kis műtétem. Szóval a doki valószínüleg látott már ehezz hasonlót a pályafutása alatt. Tényleg inkább műtesd meg, nincs ebben semmi szégyelni való.
Hüvelyi vizsgálaton nem tudsz részt venni?
Kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!