Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fel kellene-e keresnem egy...

Fel kellene-e keresnem egy nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Tegnap reggeli vizelet után nagyon erős alhasi, szúró fájdalom jelentkezett. Teljesen a tünetek húgyúti fertőzésre mutattak,1 oraosszaba telt mire ki bírtam egyenesedni. Ittam egesznap tozegafonya teát, urogint és micovag hüvely kupot próbáltam. Mára pedig semmi tunetem nincs.

Lehetséges e hogy maradt a szervezetembe bakterium? Ha nem szükséges nem mennek orvoshoz, csak nem szeretném ha lappangaba továbbra is bennem.

2022. nov. 7. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

A kúpot használd mindenféleképpen a kezelés végéig (ameddig az adott fajta írja 7-10 nap).

Ha nem jelentkezik más probléma, akkor nem szükséges az orvos.

2022. nov. 7. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:
42%

Akkor már inkább urológust. A núgyógyász a női részeiddel foglalkozik, hüvely, méh, és ilyenek. Az urológus a húgyutakkal.

Sosem értettem hogy a nők egy része (én is nő vagyok egyébként) miért nőgyógyászhoz akar menni aktív húgyuti fertőzéssel.

Persze utána érdemes lehet utána járni, hogy mi miatt alakult ki a fertőzés, az jöhetett a hüvelyből, vagy akár a végbélből is, akkor már indokoltabb a nőgyógyász.

2022. nov. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!