Tegnap a szeméremcsontomnál hasogatott, sugárzott a combomba, annyira, hogy mozogni alig tudtam. Ma már a medencém is fájdogál, meg olyan érzés, mintha meg akarna jönni, pedig nincs itt az ideje. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
(fogamzásgátlót szedek, de nemrég antibiotikumot is szedtem)2008. dec. 24. 10:24
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy hólyaghurutod van. egy kifejlődőben lévő hólyaghurut a csipő szúrós pisilésérzet mellett olyan fájdalommal jár, mintha menstruálnál. Nekem sajnos krónikus hólyaggyulladásom van, gyakran fellángol. gyakran onnan tudom, hogy épp most nem a hólyagom készül bedurranni, hogy tudom, hogy akkor kell megjönnie.
az a kérdés, hogy a pisilés fáj e? (bár ritkán előfordul fájdalmas vizelés nélküli hólyaghurut is, de ez inkább krónikus esetekben van így)
De az is elképzelhető, hogy nőgyógyászati gyulladásod van. Nekem orvos mondta, hogy a kismedencei fájdalmak a menszeszgörcsszerűek, és tapasztaltam is.
2/3 A kérdező kommentje:
nem húgyútim van az biztos, én is krónikus visszaeső vagyok.. ez teljesen más most. vettem egy tesztet is, az szerint nem vagyok terhes.
2008. dec. 24. 16:06
3/3 anonim válasza:
Akkor vagy egyéb kismedencei gyulladás kezdődhet nálad, de az is lehet, hogy peteérésed van, nekem akkor is szokott fájdogálni az alhasam. mindenesetre menj orvoshoz az ünnep után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!