Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap a szeméremcsontomnál...

Tegnap a szeméremcsontomnál hasogatott, sugárzott a combomba, annyira, hogy mozogni alig tudtam. Ma már a medencém is fájdogál, meg olyan érzés, mintha meg akarna jönni, pedig nincs itt az ideje. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
(fogamzásgátlót szedek, de nemrég antibiotikumot is szedtem)
2008. dec. 24. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet, hogy hólyaghurutod van. egy kifejlődőben lévő hólyaghurut a csipő szúrós pisilésérzet mellett olyan fájdalommal jár, mintha menstruálnál. Nekem sajnos krónikus hólyaggyulladásom van, gyakran fellángol. gyakran onnan tudom, hogy épp most nem a hólyagom készül bedurranni, hogy tudom, hogy akkor kell megjönnie.

az a kérdés, hogy a pisilés fáj e? (bár ritkán előfordul fájdalmas vizelés nélküli hólyaghurut is, de ez inkább krónikus esetekben van így)

De az is elképzelhető, hogy nőgyógyászati gyulladásod van. Nekem orvos mondta, hogy a kismedencei fájdalmak a menszeszgörcsszerűek, és tapasztaltam is.

2008. dec. 24. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
nem húgyútim van az biztos, én is krónikus visszaeső vagyok.. ez teljesen más most. vettem egy tesztet is, az szerint nem vagyok terhes.
2008. dec. 24. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor vagy egyéb kismedencei gyulladás kezdődhet nálad, de az is lehet, hogy peteérésed van, nekem akkor is szokott fájdogálni az alhasam. mindenesetre menj orvoshoz az ünnep után.
2008. dec. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!