Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki küzd-küzdött visszatérő...

Valaki küzd-küzdött visszatérő hüvelyfolyással égéssel viszketéssel? Egy ideje sajnos ezzel küzdök. Voltam nőgyógyásznál írt fel hüvelykúpot krémet. Egy időre el is mult aztán megint visszatért. Hónapok óta visszatér.

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 10:37
 1/7 Worldtraveller ***** válasza:
50%
Sajnos muszáj leszel kenetet vetetni és kivizsgáltatni magad baktèriumra, gombára. Ha az anyagi vonzatától nem riadsz vissza, akkor esetleg mèg egy kiterjedtebb STD vizsgálatot is kérhetsz (ha élsz szexuális életet). Csak ezek után fogsz többet tudni, lehet baktériumod van és arra hiába használsz például canestent, az nem fog az ellen hatni. Ha még tovàbb akarsz próbálkozni egyedül, akkor még a grapefruitmag kivonatos hüvelykúpot tudom ajánlani, utána pedig lactobacillusos hüvelyflóra helyreállító kùpot. Szájon át szintén bélflóra helyreàllító lactobacilust tartalmazó étrendkiegészítőket és immunrendszer erősítőt, illetve biotin, chlorella és neem szedését. Ezek együttes erejével győzhetsz :) de ne feledd, hogy az antibiotikumok szedése szintén a flóra felborulásával jàr, utána borítékolható a baj. Illetve amivel lent mosakodsz, arra is figyelj oda. Az illatosított tusfürdök helyett ott jobb ha pl: kamillás natur szappant vagy vmi természetes ph-t fenntartó terméket használsz.
2022. nov. 4. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak belinkelem a kérdésem, hátha vki segít nekünk
2022. nov. 4. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
2022. nov. 4. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen. Nálam ez orális együttlét után jelentkezik, úgyhogy ezt már mellőzöm régóta. Ami nekem segít gyorsan és tartósan az a hüvelyirrigálás. Pl Tantum Rosa, nekik van irrigátoruk is és ilyen kis plikkekben por amit forró vízben kell feloldani majd hűtés után azzal irrigálni a hüvelyt. Ezután egy hüvelykapszulát felteszel estére (betéttel mert az éjszaka elkezd szépen kifolydogálni). Ezt egy hétig érdemes minden este megcsinalni. Közben belülről is lehet ilyen gomba elleni kapszulát szedni, Candida cleanse például.

Jó egészséget!

2022. nov. 6. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
+ édességből is fogyassz kevesebbet, mert azok is táplálják a gombákat
2022. nov. 6. 23:08
 6/7 Worldtraveller ***** válasza:
62%

1-es válaszoló vagyok. Fogalmam sincs miért lettem lepontozva, elég okos és valós dolgokat írtam. Sokan azt hiszik egyből, hogy gombájuk van, közben meg baktérium okozza, ez tény.

De jó, akkor gombád van. Magyarországon is kapható termék a az amerikai Candida Support nevezetű kapszula a NOW-tól. Elég erős. Azt ajánlom neked. Pesten az Árkádban a bioboltban is kapható. Vagy gondolom megrendelhető neten is.

Amiket tartalmaz:

-oregánó olaj

-fekete dió

-Pau D'Arco

-Caprylic Acid

-Biotin

-Magnézium

A jorinde-nek is vannak még gombaölő és parazitaölő étrendkiegészítői, amiket tudok ajánlani, mondjuk szeded innen a parazitaölőt meg a fent említett Candida Supportot, úgy is jó. A jorinde-s terméket viszont nem tudom, hogy Magyarországra szállítják-e, én külföldön rendeltem anno. Írd be a keresőbe.

Ezen felül a koriander fűszert is kezd el használni sütésnél. Oregano, koriander, babérlevél, fokhagyma.

2022. nov. 12. 09:01
 7/7 Worldtraveller ***** válasza:
62%

Ja...természetesen ha szexuális életet élsz, akkor a partnert is kenegetni kellene- mondjuk Canestennel - mert folyamatosan vissza fogod kapni a gombát tőle minden együttlét után...akkor is kennie kell magát ha nincs tünete.

Előző voltam.

2022. nov. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!