FONTOS! Ugye nem vagyok beteg vagy valami? = (
Figyelt kérdés
Kb 2 hete volt meg a menstruációm és most megint vérzek
ez miért van? Nem fáj a hasam semmi pedig ha menstruálok akkor mindig fáj, ugye nincs bajom?! Már nem vagyok szűz de már kb 1hónapja nem voltam együtt fiúval,amikor eggyütt voltam vele akkor is védekeztünk és megnéztük hogy kiszakadt e a gumi de nem. Ugye nem vagyok beteg?=( Csak felfázás lehet vagy mi?=(
2010. szept. 28. 18:28
1/2 anonim válasza:
Ez nem felfázás, hanem közti vérzés, ha a hüvelyedből jön. (Ha a pisiben van, akkor AZONNAL rohanj a dokihoz, mert az nem jelent jót.)
Ha közti vérzés, és most egyszer fordul elő, és nincs más tünet, az nem baj, előfordul. Ha jövő hónapban is lesz, akkor doki. Okozhatja hormonális gond, ciszta, méhszájseb, bármi, fölösleges rémeket látni és találgatni, el kell menni dokihoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem pisilés közbe jön hanem a hüvelyből ilyen még sosem fordult velem elő és azért ilyedtem meg, 16vagyok 2éve jött meg elösszőr de azóta még ilyen nem volt.
2010. szept. 28. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!