Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt, zuhanyzásná...

Menstruáció alatt, zuhanyzásnál, meg átöltözésnél nem szoktatok elcseppenni, amíg megtörölköztök, vagy átmentek a szobába felöltözni?

Figyelt kérdés
Zuhanyzás alatt, valamint törölközés, és amíg pl. a hálószobába átértek felöltözni, azalatt nem szokott lecsepegni a vérzés?

2022. nov. 3. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Menstruációfétises kérdezőn kívül senki nem tenne fel ilyen kérdést.
2022. nov. 3. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
1: majdnem válaszoltam, de jó, hogy elolvastam a kommented. :)
2022. nov. 3. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Közöd? Pont annyi, fétises.

Ha lány lennél, tudnád magadtól is a választ.

2022. nov. 3. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Előre beragasztok egy betétet a bugyiba, amit fürdés után fel fogok venni. Tamponnal meg ugye eleve nem áll fent az egész probléma.

És most írok valamit, amivel gondolom nem leszek népszerű, de ez a véleményem. Több mint tíz éve vagyok az oldalon és sajnos tény, hogy az utóbbi években elszaporodtak a kamukérdések mindenféle beteges pasiktól. Jönnek a válasz után a privátok. Amit nem is értek, igyekszik nőnek álcázni magát de aztán nem bír a farkával és lebuktatja magát öt percen belül a priváttal.

De az a baj, hogy ilyen kérdések tíz éve is voltak csak sokkal ritkábban és nem jött utánuk soha privát. Ezt a kérdést pl én írtam ki még nagyon régen.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__2302..

Nem tudom miért ma már csak simán elmennék kipróbálni, de tizenévesen még máshogy gondolkodsz. De ma már jó eséllyel megkapnám, hogy megint itt a fétises. Mert a legtöbbször amúgy tényleg ő az rá haragszom leginkább.

De ezerszer elküldtük már és továbbra is itt van. Nem ér semmit. Viszont ha tízből egyszer tényleg egy lány kér segítséget, akkor őt is bántjuk.

Szóval én válaszolok ezekre is, legfelebb tiltom az aberráltat ha jön a privát.

Amúgy nem csak itt folyik ez. A Szépség és divatban például a fehérneműs, a magassarkús és a műkörmös kérdések a veszélyesek. Mondjuk ott nagyobb arányban tényleg lányok kérdezik legalább...

2022. nov. 3. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
nekem nem cseppen el, mivel előre beteszem a betétet a bugyiba és zuhanyzás után rögtön felveszem. erős vérzésem van és én így csinálom.
2022. nov. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!