Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anno az első menstruációkor...

Anno az első menstruációkor segítettek nektek az alábbiakban?

Figyelt kérdés

Nem most kezdtem a mensit, hanem már 10 éve, csak eszembe jutott, hogy én nem kaptam anno segítséget. Ennél fogva felmerült bennem, hogy amikor nektek megjött az első akkor kaptatok alábbi segítséget?

- megmutatták, hogy hogyan kell a betétet a bugyiba tenni?

- segítettek betétet cserélni az első napokban

- kérdezték/figyelték, hogy milyen a vérzés, esetleg kérték, hogy mutassátok meg, hogy normális-e?

Kaptatok segítséget a fentiekben? Illetve ha vannak itt lányos anyukák, Ti fogtok segíteni a lányotoknak a fent leírtakhoz hasonló módon? Mennyire jellemző, hogy az első alkalomkor ezeket elmagyarázzák?

2022. nov. 2. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Anyám megkérdezte, hogy segítsen-e, én meg mondtam, hogy ne. Ennyi volt.
2022. nov. 2. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

“Segitettek betetet cserelni”

Ezt te sem gondolod komolyan..

Ennyire senki sem eletkeptelen.

Gondolom pedo vagy

Erre vannak az iskolaban a felvilagosito orak kulon lanyoknak

2022. nov. 2. 18:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, nincs semmi fétis, vagy hátsó szándék. Komolyan kérdezem.
2022. nov. 2. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként felvilágosító óra se mindenkinél van, nekünk se volt, igaz, nem volt egy gazdag település, gazdag iskolája, hogy ilyenekre fussa...
2022. nov. 2. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem kérdezte! Nem is akartam volna hogy segitsen!
2022. nov. 2. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Anya még az első előtt elmagyarázta, elmutogatta hogy kell. Azt is, hogy a fürdésnél előre ragasszam be az újat az alvós bugyimba. Mi elpróbáltuk az ikertesómmal meg a húgommal és ennyi. Megvolt mindhármunknak a felvilágosítás :D Nem olyan bonyolult dolog ez.
2022. nov. 2. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem, anyám csak azt mutatta meg, hogy hogyan kell beragasztani a betétet, aztán soha többé egyetlen szó sem esett a témáról. Más téren sem volt "felvilágosítás", nálunk még a szerelem is tabu. Ha valaha is lesz lányom, mindent időben el fogok neki magyarázni.
2022. nov. 2. 19:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor úgy tűnik, csak én gondoltam túl, és az a normális, ha nincs nagy segítség. Köszi mindenkinek!
2022. nov. 2. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
9%
Miért válaszoltok a menzifétisesnek? De komolyan.
2022. nov. 3. 13:52
 10/10 anonim válasza:
Én elég nyitott családban nőttem fel, és kaptam segítséget ilyesmiben is igen.
febr. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!