Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg vannak olyan nők,...

Tényleg vannak olyan nők, akik nem tudják megvenni a betétet, mert rászorulók?

Figyelt kérdés

A múltkor asszem a Rossmann-os újságban láttam egy felhívást, hogy betét vásárlással lehet támogatni, hogy rászoruló lányoknak adjanak betétet.

Elgondolkodtam, hogy tényleg vannak olyan lányok/nők, akik nem tudnak venni?

Azért furcsa, mert a betét azért nem drága, kb. 1000 Ft mindössze egy csomag. És mégis van, akinek nincs havonta ennyi betétre?

Ti elhiszitek? Vagy kamu az egész? Ismertek ilyet, aki nem tudja megvenni?

2022. nov. 2. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
98%

szokott lenni ilyen "menstruációs szegénység" kampány, de nem tudom, hogy mennyire széleskörű ez a probléma. Hajléktalan nőknél talán igen.

De sok helyen, a társadalom "szélén" meg a prioritások mások... Cigire/alkoholra van pénz - betétre már nem jut...

2022. nov. 2. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1000 Ft betétre nem sok, 1000 Ft egy kiló kenyérre vagy két BKV-jeygre nem sok stb., de a sok kicsi sokra megy.

Szerencsére nem az ismertségi körömben nincsenek ennyire szegény emberek.

2022. nov. 2. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A rokonom mesélte, hogy amikor tinédzser volt, és nem volt pénze, az anyja nem akart neki pénzt adni még egészségügyi betétre, tamponra sem. Tehát minden lehetséges.
2022. nov. 2. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, vannak ilyenek.

Én rendszeresen rakok ilyesmit is a csomagba, ha adományt adok.

2022. nov. 2. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Azért az a havi pár nap menstruáció nem egy csomag betét. Pláne ha erősebb a vérzés....
2022. nov. 2. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Indiában sokmillió ember él kevesebből mint napi egy dollár. Abba nem fér bele a két dolláros betét. Nem azért nem tudja megvenni, mert rászoruló, hanem azért, mert nincs rá pénze.
2022. nov. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!