Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Esemény utáni tabletta (...

Esemény utáni tabletta ( Escapelle ) bevétele után kinek mikor jött meg a menzesze ?

Figyelt kérdés
Kimaradhat akár az adott ciklus is ? Ha több napos késés után teszteltem és negatív lett, akkor kizárhatom a terhességet ?
2022. okt. 29. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%

Ha csak kivül simogatta oda abból semmi nincs

Ha ennyire nem törődtök a következményekkel előbb utóbb terhes leszel

Mi sokáig nem védekeztünk, mindig kihúzta párom, sosem lettem terhes

De buták voltunk és kiszámolgatós módszerrel 4-5x belém élvezett.. utolsó alkalommal lettem terhes..

Ekkor volt az abortusz 20 évesen!

Azóta rájöttem nagyon buta voltam! Senkinek nem kívánom azt a fájdalmat átelni!

Visszagondolva, bárcsak lett volna valaki aki a spirálra felhívja a figyelmem

Az abortusz 45000 ft és nagyon nagy fájdalom maga a műtét is!

Egy spirál 16000 ft és 5 évig benned lehet!

Érdemes mérlegelni mert előbb utóbb terhes leszel!

2022. okt. 30. 10:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Pedig törődtem, nem is kicsit, hiszen emiatt a kis elcsúszás miatt is esemény utánit vettem be és egy olyan alkalom sem volt, hogy ne védekezzünk. Nem gondolom, hogy előbb utóbb teherbe esnék óvszer megfelelő használata mellett. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem !
2022. okt. 30. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
18%

Sokk a szervezetnek az esemény utáni

Ha minden héten/hónapban beveszed komoly következményei lesznek, jószándékkal irtam!

2022. okt. 30. 10:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hasznos információt ! Megfogadom a tanácsokat ! A spirál mellett minimális az esély a teherbeesésre ?
2022. okt. 30. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
24%

A spirál 99.9%-os!

Aki azt mondja nem az fent hagyja 20 évig ugyan azt, ne csodálkozzon ha terhes lesz

Ezt az orvosom is elmondta

5év a szavija de én 4.5 év után már cseréltettem :)

2022. okt. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!