Mitől viszkethet az intim területem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Számomra elég kellemetlen kérdéssel fordulok hozzátok. A menstruációm előtt egy héttel mindig el kezd viszketni az intim területem/hüvelyemen, már- már égő fájdalommal jár. Nagyon kellemetlen érzés, szüleimnek még nem igazán mertem erről szólni.
Esetleg lehet ez ellen tenni valamit otthon?
2022. okt. 29. 21:27
1/7 anonim válasza:
Mensi elott megvaltozik a huvelyflora ezert viszket(het!). Viszont a viszketes+egeto erzes mar gombara utal amit kikell kezelni egy 3 napos kuraval. Jobb lenne ha elmennel nogyogyaszhoz hogy egyszer kenetet vegyen abban a megelozo heten mielott megjonne.
2/7 anonim válasza:
Igen, nőgyógyászhoz kell elmenned. Vesz kenetet, és a laborban megnézik, hogy milyen fertőzés van. Gomba v. baktérium. Ennek megfelelően fogsz rá kapni kenőcsöt vagy hüvelytablettát/-kúpot.
3/7 anonim válasza:
Rossmanba vegyél Beliema hüvelykúpot, ez mindenre jó.
Nekem azóta nincs semmi bajom, mióta ezzel csináltam egy kúrát, pedig előtte én is futkostam nőgyógyászhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Tegnap este bekentem testápolóval, nem tudom hogy mennyire szabad intim terültet azzal kenegetni, de mintha elvágtak volna valamit ott lent, abba maradt a viszketés.
2022. okt. 30. 07:03
5/7 anonim válasza:
Akkor beszélgessünk a hüvely gombáról.
6/7 anonim válasza:
Ne kenj oda testápolót!!! Gombára pláne ne.
7/7 anonim válasza:
4: huhhh.... nyálkahártyára TILOS testápolót kenni!
Vegyél egy tubus Canestent, talán nem annyira drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!