Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, de nem jön meg a mensesem, már az 5. napja, mit tegyek?
Spirálra váltanék a tabletta helyett, holnapra van időpontom az felhelyezéshez, pont úgy jött ki, hogy a 6. gyógyszermentes napra kértem időpontot, mert maximum a 4. napra mindig meg szokott jönni. Most pedig se híre se hamva az 5. napon még mindig.
Volt már valaki ilyen szerencsétlen helyzetben? Lassan kezdek kiborulni, hogy ilyen a mesében sincs, nem hogy éppen most velem.
Azon gondolkozom, ha megjön később hova lehet menni időpont nélkül hogy felhelyezzék? Az orvosom csak heti 1 napot rendel.
Bocsi, ha zagyva lett, de jelenleg teljesen ki vagyok borulva. :(
Köszönöm, ha segítesz!
Nekem 1,5 éven át volt mesés a menzim: hol van, hol nincs.
A fogamzásgátló kikapcsolja a ciklust, és utána nem mindenki olyan szerencsés, hogy azonnal visszaáll a normális, a gyógyszert megelőző állapotba.
Nálam egyenlőre csak a megvonásos vérzésnek kellene jönnie, de úgy tűnik, hogy ami eddig működött, most hirtelen elromlott. :(
Sajnálom, hogy így jártál. 1.5 év után magától rendeződött nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!