Egypetéjű ikerlányok esetén ugyanúgy van a menstruáció is?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor jön meg nekik először, vagy van eltérés?
Utána, később szintén egyszerre jön majd meg nekik, és ugyananyi napig is tart, vagy változó?
Illetve ugyanaz a betétet használja mindkettő, vagy változó, hogy melyik márka válik be nekik
Szóval ezek ikrek esetén azonosak, vagy nem?
2022. okt. 23. 15:15
2/7 anonim válasza:
Olyat hallottam,hogy akik sokat vannak együtt(pl.kollégiumi szobában),nekik egyszerre van,de ilyenről még nem hallottam.(ami nem jelenti azt,hogy nem lehet így)
3/7 anonim válasza:
Nem, az egypetéjű ikrek sem robotok, akár hónapok, évek lehetnek a különbségek, már abban, is hogy mikor jön meg, az intenzitásban, hosszban, tünetekben még inkább, az meg hogy mit használnak egyéni preferencia kérdése.
4/7 anonim válasza:
Egypetéjű ikertesómnak három nappal utánam jött meg először. De azóta már nagyon máshogy van az a sok 1-2 nap csúszkálás az évek alatt sok különbséget jelent. Kb egyforma hosszú nekünk, kicsit hosszabb mint az átlag, pont mint anyának és a húgomnak is, dehát ugye ez is hónapról hónapra változik még nekem is. Hogy milyen betétet használunk az meg már tényleg egyéni ízlés én pl always platinumot, ikertesóm meg libresst :)
5/7 anonim válasza:
Nem, hiszen a hormonrendszerük önállóan működik, egymástól függetlenül. Ráadásul a ciklust sokminden befolyásolja, pl. a stressz is és nyilván nem mindig ugyanannyit stresszelnek.
6/7 anonim válasza:
Én kb fél évvel korábban kezdtem el menstruálni mint az egypetéjű ikertesóm. Mindketten alwayst használunk, de én sűrűbben használok tampont is mint ő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!