Ha több napot késik a menstruációm, akkor lehet, hogy erősebb lesz, mint általában?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete késik, és ugye menstruáció alkalmával a még megvastagodott felső rétege is távozik, de ha késik, akkor több ideje van meg vastagodni. Ilyenkor van esély arra, hogy erősebb lesz, mint általában, vagy esetleg több napos is lehet emiatt?
17 vagyok, nem szedek gyógyszereket, sem fogamzásgátlót, nem ért mostanában stressz és mivel nem élek nemi életet ezért terhes sem lehetek.
2022. okt. 22. 21:49
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül van összefüggés, de elképzelhető. Nem érdemes rajta elmélkedned.
2/3 anonim válasza:
Nekem ha késett mindig erősebb volt, erősebb fajdalommal
3/3 anonim válasza:
Nekem mindig csúszkál, és sohasem attól függ a vérzés-fájdalom mértéke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!