Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az első szexuális együttlét...

Az első szexuális együttlét milyen érzés?

Figyelt kérdés
Sokaknál hallottam már, hogy fáj vagy nagyon kellemetlen tud lenni, talán az izom tágulása miatt
2022. okt. 20. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más. Akkor érdemes csinálni, ha olyannal vagy, akivel el tudod engedni magad, úgyhogy bizalom, szerelem nem árt hozzá.
2022. okt. 20. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez sok mindentől függ.

Én is olyan romantikusnak képzeltem, hogy fájni fooog, de nem baj, mert vigyáz a zerelmem, stbstb, tudjátok ti is.

De az a helyzet, hogy addigra már bőven maszturbáltam, ezt-azt ki is próbáltam magamban. Szal lényegében bőven nem voltam szűz, mire oda értem, így semmi kellemetlenség nem volt.

De a szűz barátnőim közül is sokan mondták, hogy nem az lett, mint várták. Valami sokkal jobb dolognak gondolták, mint amilyen. Meg sokuknak nem is fájt.

2022. okt. 20. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

"nagyon kellemetlen tud lenni, talán az izom tágulása miatt"

Ööö, asszem nem tudok már magyarul. Vagy talán a kérdező nem tud?

Mellesleg a hüvely izomzata eléggé el tud lazulni, ha egy 35 cm átmérőjű "dolog" (egy csecsemő fejének az átmérője) át tud jutni rajta.

2022. okt. 20. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

De amúgy nekem egyáltalán nem fájt.

4-es voltam

2022. okt. 20. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Azért amikor a csecsemő feje megy át rajta, az elég fájdalmas. A szüzesség elvesztése ehhez nyilván nem mérhető.
2022. okt. 21. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fájt, mert az akkori barátom kb le se tojt. Ez van, azt hittem, figyel majd rám, helyette magára figyelt.

Off: itt mindig van egy idióta, aki idekeveri a szülést? Ami NEM mindennapos dolog, és ezernyolcszáz hormonális változással jár, hogy "kiférjen" a gyerek - vagy nem fér ki, ugyebár.

2022. okt. 22. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért kevertem ide a szülést, mert valóban tágulni képes a hüvely, nem is akármennyire, de a kérdező kicsit furán tette fel a kérdés alatti szöveget (ismétlem: "nagyon kellemetlen tud lenni, talán az izom tágulása miatt"). Ha az izom tágul, akkor nem amiatt kellemetlen, nemde?
2022. okt. 22. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Én igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy amikor a férfi beteszi a "nemiszervét" tudjuk hova, az a legelső alkalomnál kb milyen érzés lehet. :)
2022. okt. 22. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat
2022. okt. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!