Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy a magas...

Lehetséges hogy a magas pulzustól fogyok?

Figyelt kérdés

Februárban covid után hirtelen kiugrott a pulzusom. Egy hétig 150-140 körül mozgott és azóta se sokkal alacsonyabb. 100-130 minden nap a nyugalmi, ha csak sétálok azonnal felugrik magasabb értékre. Sokszor vagyok rosszul emiatt és fáradékonyabbá is tett, de azt is észrevettem hogy viszonylag sokat eszek és nem nagyon tudok hízni.

Lehet az anyagcserémre is kihatással van?

2022. okt. 19. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
A pulzus ingadozás nem hiszem,hogy okot adna arra, hogy fogysz.Rosszul és fáradtnak érzed magadat, akkor nem ártana egy orvosi vizsgálatot kérned vérvétel stb.
2022. okt. 19. 13:42
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
És február óta nem voltál háziorvosnál????? Az elmúlt több mint FÉL ÉVBEN egyszer sem...???
2022. okt. 19. 13:45
 3/11 A kérdező kommentje:

2-es Hol írtam hogy nem voltam?

Voltam többször is, negatív lett minden állítólag semmi bajom de azért felírták a vérnyomáscsökkentőt, kétszer is. Egyszer sem vált be mert a vérnyomást csökkentette és nem a pulzust. Amikor abbahagytam még rosszabbul is voltam. Pananingt szedem egyedül.

2022. okt. 19. 13:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze az összes orvos tagadta hogy az oltástól vagy kovidtól is lehet.
2022. okt. 19. 13:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Azért is merült ez fel bennem ez a kérdés, mert lényegében szinte folyamatosan zsírégető tartományban van a pulzusom csak nem tudom hogy ez ilyenkor is működik e.
2022. okt. 19. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Be vagy oltva?Akkor érthető a probléma.Nem rosszból írom hidd el.Post Covid tünet is lehet amúgy de az oltottaknál érdekes módon rengeteg furcsaság adódik mindig.Nem tudsz mit csinálni igazából.Pulzus csökkentő kellene.
2022. okt. 19. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Tsh-t néztek? Kollégámnak covidtól pajzsmiriggyulladása lett túlműködéssel. Neki is ilyen panaszai voltak.
2022. okt. 19. 15:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Tsh-t is néztek teljesen rendben volt minden. Konkrét pulzuscsökkentőt egyszer sem írtak fel. Nebibeta-t írtak meg a bisoprololt. Egyik sem vált be.
2022. okt. 19. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Konkrét pulzuscsökentőt nem ártana kipróbálni mivel azt írtad az a magas.

Lehet beállítaná és megszűnne a probléma.Több oltást ne kérj!Nem bántásból írom.

2022. okt. 19. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Sok furcsaság az oltástól... hát pl nem haltunk meg kínok között ;)
2022. okt. 20. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!