Keresel egy ismerost aki ide van bejelentve (lehet a srac huga stb) es elmegy o, beveszed te
2022. okt. 18. 12:18
13/16 anonim válasza:
#4 én úgy tudom egy szigorítás óta kötelező a vizsgálat is. És nem csak 72 hanem 120 órás is van.
Kérdező te meg pánikolás helyett miért nem kéred el a háziorvostól a helyileg illetékes nőgyógyász számát, hogy írja fel neked felhőbe és kész. Ha nem tudod a háziorvosod számát keresd meg tudakozóba vagy keresd ki neten a helyi kórházad számát és tőlük kérd el vagy kérheted tőlük egyenest a nőgyógyászt is. Egyedül a TB számod kell semmi más.
2022. okt. 18. 12:23
14/16 anonim válasza:
Bemész a legközelebbi nőgyógyászati ügyelettel rendelkező kórházba és kész.
2022. okt. 18. 16:55
15/16 anonim válasza:
Házi orvos is írhat fel. Majd holnap elmentek. Vagy magánban irassatok valakivel. Nem kell vizsgálat meg semmi. Mit vizsgálna azon? Semmi értelme.
2022. okt. 18. 22:01
16/16 anonim válasza:
Romániában nem vényköteles..más országokban sem. Én mindig veszek egyet külföldről. Valamiért kejesen élvezik ezeket az eseteket hogy nem adnak neked. Egyszer futottam egy kört es az egyik ügyeletes mosolyogva közölte hogy nem ir fel es valószínüleg sehol nem fogom tudni feliratni hetfőig. Pentek este volt. A mosolya nem baráti volt hanem kárörvendő. Lehet a belügyminisztérium ilyenformán is szeretne emelni a születések számát. Ceausescu is hasonlo módon járt el csak ott az abortusz is tilos volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!