Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sötétrózsaszín színű vizelet?

Sötétrózsaszín színű vizelet?

Figyelt kérdés

Hashajtót szedek kb 3 hete, hánytatom magam (bulímia) és rendszertelenül étkezek (napokig koplalok, majd zabálok). Pár napja apro vércsíkok jelentek meg a hányásomban és görcsöl a hasam, a vizeletem pedig sötétrózsaszín. Mitől lehet? Nagy a baj?

18l

2022. okt. 16. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
A szervezeted jelez hogy hagyj fel végre ezzel az életmóddal mert nagyon káros. Hallgass a szervezetedre és kezdj el a gyógyulás útjára lépni. Keress fel egy pszichológust.
2022. okt. 16. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Mit kellene írnom ahhoz, hogy elmenj orvoshoz?
2022. okt. 16. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Eddig tolerált a szervezeted, innentől kezdve már csak rosszabb lesz, egy jó pszichológus kincset ér
2022. okt. 16. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Valszeg hamarosan kórházba fogsz kerülni.
2022. okt. 17. 06:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Van pszichológusom már egy ideje, de csak 1 hete beszéltem őszintén erről neki. De segítséget kértem és dolgozni fogunk rajta. Még annyit hozzátennék és nagyon kellemetlen... hogy este bepisilek... Nem olyan gyerekes bepisilés, mert nem kell pisilnem, tényleg nem. És mikor már érzem, hogy jönni akar próbálom visszatartani, de nem sikerül. Nagyon rossz érzés, ilyenkor mindig begörcsöl a hasam és úgy jön. Tényleg nem arról van szó, hogy mint a kisgyerekek "nem jutok el a wc-re", ez teljesen más. Most kollégiumban vagyok, tehát oltári kellemetlen dolog... Ma este is megtörtént és csak 1 pizsamám van fent, így a melegítőnadrágomba kell aludnom, de rettegek hogy mi lesz ha azt is összevizezem... Mit csináljak?
2022. okt. 17. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Mit csinálj? Ne okádtasd magad b...
2022. okt. 17. 18:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Gőzöd sincs az egészről. Majd ha benne leszel, akkor okoskodj!
2022. okt. 17. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:

#6: Szívemből szóltál!

#7: A pszichológushoz járás kevés, meg kell erőltetned magad és felhagyni ezekkel a szokásokkal, mert nagyon rossz egészségi állapotban vagy már most is és tovább rontasz a helyzeten, ha folytatod. Visszafordíthatatlan károkat okozol magadnak.

2022. okt. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!