Pozitív a terhességi teszt, de nem vagyok terhes! Na most akkor mivan?
Kedves Kérdező!
Valóban vannak HCG termelő ciszták, de ezeket is jobb mielőbb eltávolítani, tehát ne várj vele tovább. Így is egy kicsit sokallom, hogy 2 hónapot ültél a dolgon.
A kérdésedre, hogy óvszer mellett hogyan juthat spermium a hüvelybe: előfordulhatnak mikrorepedések a gumin. Ugyan mindet letesztelik, hogy ne legyen rajta, a gyárból így kerülnek ki, de utána ha beteszed pl tárcába, táskába, esetleg a gyárból elszállítás közben is egymáshoz súrlódhatnak és a csomagolás annyira kidörzsöli, hogy kilyukad. Ezek nem szemmel látható lyukak, még a spermium sem csöpög ki belőle, de mégis pont megfelelő méretűek ahhoz, hogy néhány spermium átjuthasson rajta.
Ettől függetlenül remélem, hogy a holnapi orvosi vizsgálat során számodra jó híreket fogsz hallani!
Én többet nem írok nektek, úgyis képtelenek vagytok felfogni bármit is.
Majd holnap koppantok egy nagyot, hogy mégis nekem volt igazam. Na csáó
ert ti idióták képtelen vagytok felfogni, hogy NEM VAGYOK TERHES??
És te miért vagy képtelen felfogni,hogy a szexuális életet élőknél nem 0 az esélye a teherbeesésnek,semmilyen módszerrel? He?
hihetetlenül buta vagy. sem szellemileg sem testileg nem állsz készen a szexre.
és hogy kapj már a fejedhez, a kereskedelemben kapható tesztek csaknem 100 %-ban megbízhatók.
A terhességi hormon szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket.
Ez általában a fogamzást követő 10-12. napnál következik be. Ha ez után végezzük a tesztet, akkor az eredményben biztosak lehetünk.
ha már két hónapja pisilsz a tesztre és mindig pozitív én nem hangoztatnám már hogy "dehát védekezünk, nem vagyok terhes!!!"
2 dologtól lehet pozitív egy terhességi teszt
- Nagyon nagyon ritka esetben betegségtől, cisztától (nem is mindtől)
- Terhességtől
Én azt mondanám terhes vagy. Hiába hangoztatod itt, hogy hú mennyire védekeztetek, a gumi sajnos nem 100%-os, mert lehetnek rajta mikrolyukak/repedések. És ez sajnos meg sem látszik a használt gumin, ugyanis az emberi szem nem képes érzékelni (ahogy a spermiumokat sem látod). Elég ha pár spermium bejut a hüvelyedbe, máris kész a terhesség. Én már csak tudom, én is így fogantam... Egyszóval mindenképpen éretlen és naiv voltál, amiért ezt nem tudtad, illetve nem voltál képes elmenni nőgyógyászhoz. Ha terhesség, ha ciszta, akkor is SÜRGŐS megoldást igényel. Egyszóval hiába hangoztatod itt a helytelen kijelentésedet, talán kicsit magadba kéne nézni, és belátni, hogy az életben csak a halál a biztos. Szóval irány a nőgyógyász.
Üdv: egy orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!