Menstruáció előtt 3 nappal élénk piros színt vettem észre a wc-papiron ilyen még nem volt szerintetek baba?
Miből gondolod?Beágyazódási szerinted?Nincs azóta semmi?Tesztelhetsz már mert be van ágyazódva ha az volt és már termelődik a hcg.
Vegyél tesztet.
Mondtam hogy tesztelni kell.Ha beágyazódás volt akkor már a tesztnek mutatnia kell holnap reggel ha halványan is.Nekem menzesz napján volt barna cucc a tisztaságin és biztos voltam benne hogy megjön és másnap pozitív volt a teszt.
Komolyan nem értem. Felnőtt nő vagy, közeleg a menzesz ideje és vérzel. Minden normális ember arra következtetne, hogy megjött, te meg terhességet vizionálsz.
MEGJÖTT B+!!! NEM VAGY TERHES
Igen,lehet az is amit az 5-ös írt.Igen,én is menzeszre gondoltam rögtön csak muszáj volt tesztelnem mert meddőségibe járunk máskülönben nem teszteltem volna én sem és nem gondoltam volna terhességre.Kérdező kivárod a menzesz napját és kiderül.
Megjött, DE attól lehetsz terhes.
Nem mindenkinek marad ki rögtön a menzesze, védőnőként kísértem végig olyan nőt, aki szülési menstruált - V-s volt, és feküdnie is kellett középidőtől, de hónapról hónapra ciklikusan vérzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!