Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt 3 nappal...

Menstruáció előtt 3 nappal élénk piros színt vettem észre a wc-papiron ilyen még nem volt szerintetek baba?

Figyelt kérdés
Köszönöm a választ

2022. okt. 15. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

Miből gondolod?Beágyazódási szerinted?Nincs azóta semmi?Tesztelhetsz már mert be van ágyazódva ha az volt és már termelődik a hcg.

Vegyél tesztet.

2022. okt. 15. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a vérzés nem terhesség jele, hanem, hogy meg fog jönni.
2022. okt. 15. 15:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez ma történt és még 3 nap van a nem vartig..és párommal elég régóta szeretnék gyereket de még ilyen nem volt
2022. okt. 15. 16:01
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Mondtam hogy tesztelni kell.Ha beágyazódás volt akkor már a tesztnek mutatnia kell holnap reggel ha halványan is.Nekem menzesz napján volt barna cucc a tisztaságin és biztos voltam benne hogy megjön és másnap pozitív volt a teszt.

2022. okt. 15. 16:07
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Komolyan nem értem. Felnőtt nő vagy, közeleg a menzesz ideje és vérzel. Minden normális ember arra következtetne, hogy megjött, te meg terhességet vizionálsz.

MEGJÖTT B+!!! NEM VAGY TERHES

2022. okt. 15. 16:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a választ
2022. okt. 15. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Igen,lehet az is amit az 5-ös írt.Igen,én is menzeszre gondoltam rögtön csak muszáj volt tesztelnem mert meddőségibe járunk máskülönben nem teszteltem volna én sem és nem gondoltam volna terhességre.Kérdező kivárod a menzesz napját és kiderül.

2022. okt. 15. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
Hormonprobléma inkább.
2022. okt. 15. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
36%
Annyira utálom azokat az embereket akik feljönnek ide azt hiszik hogy ől szarták a spanyolt viaszt es ilyen kerdesekre bunko, valaszokat adnak.H terhes lenne, barnazas lenne a szext koveto 10-12 nap utan ami a beagyozas.Neked megjött❤️
2022. okt. 16. 08:31
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Megjött, DE attól lehetsz terhes.

Nem mindenkinek marad ki rögtön a menzesze, védőnőként kísértem végig olyan nőt, aki szülési menstruált - V-s volt, és feküdnie is kellett középidőtől, de hónapról hónapra ciklikusan vérzett.

2022. okt. 16. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!