Mit jelent ha Leukocita észteráz(+) van a vizeletemben?
A saját nogyogyaszomnak mar tobbszor mondtam ezt es igazabol erdemlegeset nem tudott mondani... Pedig o jo doki
De olyan mintha az orvosok nem is ismernek ezt a betegseget (marmint ezt a naszutas betegseget) mert mindegyik csak hebegni tud, a d mannose porra is neten talaltam ra, nem mondta senki
Igazabol arra lennek meg kivancsi csak mert az a tervem hogy a jovoheten minel elobb el jussak vizelettenyesztesre
Hogy meddig mutathato ki a problema? (csak hogy ne potyara fizessek ki 10ezreket)
Mivel 3napig volt tunetem (csipett a pisiles konkretan ereztem hogy eg a hugycsovem) ezert is mentem el vizelet vizsgalatra viszont mostanra nincs tunetem mar nem faj a piseles igy is ki tudja mutatni a problemat a vizelettenyesztes? Vagy inkabb akkor menjek amikor megint lesz tunetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!