Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent ha Leukocita...

Mit jelent ha Leukocita észteráz(+) van a vizeletemben?

Figyelt kérdés
Sajnos nászútas betegségben szenvedek ami azt jelenti hogy ha szexelek utána 24ora elteltével felfázásos tüneteim lesznek. Eddig ez ellen d mannose port használtam (kb 2 éve) és tökéletesen használt azonban az utóbbi 1 hónapban hiába szedtem be, mentem el szex előtt után pisilni, fürödtem le utána megis ki jött a probléma így el mentem teljes vizelet vizsgalatra ahol minden negatív lett kiveve a leukocita észteráz az pozitív(+) lett illetve a fehérvérsejt szám magas lett (6). Mit jelenthet ez? Van erre valami megelőzésre?

2022. okt. 14. 18:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha megoldottad, akkor minek?
2022. okt. 15. 20:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Mert megelőzni szeretném ...
2022. okt. 15. 21:59
 13/19 anonim válasza:
Én mint mondtam nem Nőgyógyász vagyok, így ajánlom hogy keressen fel egyet, a megelőzés érdekében.
2022. okt. 15. 22:02
 14/19 A kérdező kommentje:

A saját nogyogyaszomnak mar tobbszor mondtam ezt es igazabol erdemlegeset nem tudott mondani... Pedig o jo doki

De olyan mintha az orvosok nem is ismernek ezt a betegseget (marmint ezt a naszutas betegseget) mert mindegyik csak hebegni tud, a d mannose porra is neten talaltam ra, nem mondta senki

2022. okt. 16. 08:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Igazabol arra lennek meg kivancsi csak mert az a tervem hogy a jovoheten minel elobb el jussak vizelettenyesztesre

Hogy meddig mutathato ki a problema? (csak hogy ne potyara fizessek ki 10ezreket)

Mivel 3napig volt tunetem (csipett a pisiles konkretan ereztem hogy eg a hugycsovem) ezert is mentem el vizelet vizsgalatra viszont mostanra nincs tunetem mar nem faj a piseles igy is ki tudja mutatni a problemat a vizelettenyesztes? Vagy inkabb akkor menjek amikor megint lesz tunetem?

2022. okt. 16. 10:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Utóbbi!
2022. okt. 16. 11:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Negativ lett a vizelettenyesztes eredmenye.... Ilyenkor mi van? Mit csinaljak? Nem tudnak kimutatni semmit a vizsgalatok viszont a problema meg mindig fenn all
2022. okt. 28. 07:36
 18/19 anonim ***** válasza:
De most úgy tenyésztetted, hogy voltak tüneteid?
2022. okt. 28. 23:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Voltak tuneteim de 2nap el telt mire mentem leadni a vizeletet es addigra mar nem voltak tunetek de nem gondolnam hogy ennyi ido alatt ez igy ki is urulne belolem hogy ne tudjanak kimutatni semmit
2022. nov. 2. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!