Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4. napja késik a menszeszem...

4. napja késik a menszeszem befolyásolhatja hogy 2hete nagyon beteg voltam 40fokos lázzal feküdtem szedtem augmentint és töbféle lázcsillapítót, lehet hozzá köze hogy így be kavart a ciklusokba?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 06:46
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Persze, de ha élsz szexuális életet tesztelj.
2022. okt. 12. 07:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Teszteltem negatív lett de mégis bennem van a félsz😔
2022. okt. 12. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Védekeztetek ? Ha igen nincs okod aggodalomra.
2022. okt. 12. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet a betegség miatt. Nekem is volt egyszer ilyen. Ciklus elején nagyon beteg voltam, ovulációm is később volt utána, mint kellett volna, és a menstruációm is egy héttel később jött meg.
2022. okt. 12. 23:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Menstruáció után voltam nagyon beteg augmentint,flamborin tablettát,algopirint,és még mást gyógyszereket is szedtem.Általában 31-32-33naposak a ciklusaim most járok a 38dik napon.És még semmi jele sincs,tesztet is csinálok szinte minden nap mióta késik.Rosszul nem vagyok azon kívűl hogy pánikolok már most hogy miért nem jön már meg ,de nincs hányingerem sem mell feszülés.
2022. okt. 13. 11:45
 6/9 A kérdező kommentje:
8nap késéssel de tegnap meg jött.De ma már csak bocsi hogy így írom le sűrű barna kicsit véres valami van. Tegnap volt rendesen vérzésem nem csak pár csepp. Ezt mostmár tényleg nem értem,a gyógyszerek ennyire be tudnak kavarni? Vagy menjek orvoshoz ilyen még nem volt!
2022. okt. 16. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akár a gyógyszer is okozhatja, de lehet ez egy másabb ciklus és ha a vérzés mennyiségében annyi, amennyi szokott lenni, akkor a terhesség lehetőségét kizárhatod.
2022. okt. 16. 19:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem még több is volt mint ami első napon szokott lenni ,csak az idegesít hogy most meg épphogy van valami barnás kicsi vérrel🤔
2022. okt. 16. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy másabb a menstruáció jellege.
2022. okt. 16. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!