Fog. Gátló szedését követően hányadik napon szokott megjönni nektek?
lehetséges, hogy már a 21., vagyis az utolsó bevétele után másfél nappal megjöjjön? ez az első levél, amit beszedtem belőle, 23 vagyok, de más okokb kifolyólag is folyamatosan vérezgettem, ami most erősebb. Nem tudom, hogy ez már a menstruáció-e.
Legtöbben azt írtátok a többi kérdésnél, hogy 3-4-5 nap. Én is úgy tudom, hogy az a normál. Van, akinek ennél hamarabb?
Persze, lehetséges! Nem fontos, hogy mikor jön meg a szünetben. Én hosszabb kihagyás után nemrég kezdtem új gyógyszert. Az első levélnél két hétig véreztem, aztán folyamatos barnázás egészen az első megvonásos vérzésig. Az is olyan volt, hogy a barnázás erősödött és átment vérzésbe, kb. másfél nappal az utolsó bogyó után. A második levélnél is volt pici barnázásom a levél közepe körül, ma vettem be az utolsó szemet. Szerintem megint meg fog jönni szerdára, mert már napok óta görcsölget a hasam.
Hozzátenném, hogy a korábban szedett gyógyszerem mellett kifejezetten későn jött meg mindig 5-6-7 nap környékén.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!