Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés amikor fáj a...

Milyen érzés amikor fáj a szex endometriozisnal? Hol fáj, mit éreztek, mennyire erős? Az, hogy néha fáj, jel arra, hogy az van nekem?

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Endonál én úgy tudtam menzesz alatt erős hasmenés, has fájdalom is van. Neked ilyen szokott jelentkezni?
2022. okt. 9. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Ha endód van, nem csak néha fáj, hanem sírni tudsz a fájdalomtól. Menstruáció alatt még 1000szer rosszabb, de nem csak akkor, hanem bármelyik pillanatban olyan erős fájdalom jöhet rád, hogy ott helyben sikítassz.

Nagyon sokat sírok emiatt, nagyon rossz, fáj, görcsöl. Van, h felkelni sem tudok.

Van olyan is, h dolgozni sem tudok menni.

2022. okt. 9. 22:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Szokott gorcsolni a hasam, de csak az első napon, két-három fájdalomcsillapítót szoktam bevenni, az elmulasztja.
2022. okt. 10. 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

Akkor nagy valószínűsséggel nem endometrózis. Azért orvoshoz menj el, h megnyugoldj...

2es

2022. okt. 10. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagy endos.
2022. okt. 10. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
32%

"Akkor nagy valószínűsséggel nem endometrózis."

Simán lehet az is. Nekem az is van, 5 cm ciszta és valami 2-3 centis végbél mögött. Menstruációkor első két nap fáj. Első nap mielőbb gyógyszer, néha második nap is, de több gyógyszer soha nem kellett. Gyógyszer nélkül nem menne, de azzal teljesen elviselhető. Enyhe hasgörcsökön és havi 1-2 alkalom szurkáláson kívül más tünetem nekem sincs.

Nem mindenkinél okoz elviselhetetlen panaszokat az endometriózis.

Az együttlét alatt nekem az alhasam fáj, mintha kést szúrnának bele. Meg nehéz meghatározni, de úgy az egész "alfelem". Viszont ez sem törvényszerű. Illetve nem csak endometriózis okoz fájdalmas együttlétet.

2022. okt. 10. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
17%

6os, igazad van, bocs

2, 4

2022. okt. 10. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!