Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A bal mellem sokkal nagyobb,...

A bal mellem sokkal nagyobb, mint a jobb! És nagyon érzékeny, milyen vizsgálat derítene ki, hogy mi van vele? 36N

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Nekünk ez így nem vicces, szerintem Neked sem.

Nőgyógyászhoz menj elsőnek. Máskor, ha nem tudod, hogy milyen orvoshoz vagy milyen vizsgálatokra kellene menni, kérdezd bátran a háziorvosodat. El tudja mondani, hogy hova mehetsz beutaló nélkül is, adhat beutalót a megfelelő szakrendelésekre, stb.

2022. okt. 10. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
45%
Természetesen úgy éled az életed ahogy akarod. A tanácsot azért adtuk, mert a legtöbb 36 éves nő ha talál valami problémát a mellében akkor elmegy dokihoz. Illetve rengeteg tévhited van, ha mellrákot találnak és műtik a mellet akkor az nem esztétikai műtét, neten vannak képek erről, ajánlom, hogy keress rá. Végül pedig keress rá, hogy mik a feltételei a műtétnek, nekem pl. TB-re csináltak volna mellkisebbítést, sajnos végül a műtétre nem mentem el, mert rengeteg negatív dolgot hallottam a műtétről.
2022. okt. 10. 16:33
 13/14 zol56 ***** válasza:
45%
36 évesen ha ennyire aggódsz nem a gyakorin érdeklődnél hanem már rég az orvosnál lennél. És betegségekkel sem viccelnél. Mert nem vicces...
2022. okt. 11. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Valaki nagyon lepontozós kedvében van, hogy azokat a kommentelőket, akik a tényeket írják le, lenullázza valaki...

Nyilván vagy fáj az igazság, vagy csupán szórakozik.

2022. okt. 12. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!