Bélben elszaporodott candida gomba ellen lehet vény nélküli gyógyszert kapni?
Nem. Egyrészt nincs rá, még vényes se, ha jól tudom. Másrészt honnan tudod, hogy pont Candida?
Három: erre csak diéta van, ami viszont iszonyú drasztikus.
Miért ne tudhatná? Biztos hogy nem csak úgya hasára csapott és kitalálta hogy ne nekem mától candidám van.
Gyógyszerről egyébként én se tudok, vény nélkül kapható a canesten combi, de az a bélből nem pusztítja ki csak a hüvelyből. A Candida diétáról én is hallottam sok jót is rosszat is, can olyan ismerősöm aki csinálta, az első hetekben kb meghalt, tényleg drasztikus, de mire a végére ért (azt hiszem 3 hónapos) teljesen kitisztultak a belei. Csak akkor ajánlatos utána is egészségesen étkezni, ha nem is oylan drasztikusan egészségesen mint a diéta alatt.
Keress róla oldalt a neten én emlékszem hogy egyszer néztem egyet csak nem tudom már pontosan az oldal nevét, de ott részletesen le van írva a diéta.
Onnan tudom,hogy 5 éve kínoz elég gyakran,mivel szteroidokat kapok a gyógyíthatatlan betegségemre.... a szteroidok meg előhozzák nem is kicsit.:(
Hát akkor min1,egy próbát azért megért.... köszönöm!A diétáról hallottam én is,majd utána nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!