Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sárgás zöldes bűzös folyás...

Sárgás zöldes bűzös folyás mitől? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerdan megyek orvoshoz sajnos elobb nem tudtak vallalni (nalunk a korhazba nincs mar nogyogyaszat mert befog zarni a korhaz)

Szoval egy hete elkezdett viszketni egni ott lent es feher folyasom lett.

Vettem a boltba canestent hiszem gondoltam veletlenul valahogyan osszeszedtem valamit.

Ma reggelre sargas zoldes buzos folyasom lett.. kicsit egeti is a nemi szervem..

Hiaba kertem a dokit nem tud elobb fogadni sajnos.

Ferjnel vagyok es soha nem leptunk felre! O neki nem volt fertozese mert az elso viszketesnel elment orvoshoz.

Mitol lehet ez? Volt mar nektek??

2022. okt. 6. 06:58
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Nem gomba,hanem bakteriális fertőzés

Gyengébb immunrendszeri működéstől is megjelenhet , akár egy nemi együttlét után, során, akármi.

Vagy rosszul törölted ki, tangát hordasz, lényegtelen.

Canesbalance kúpot próbáld meg, és a fokozott higiéniára figyelj.

2022. okt. 6. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Fúj.
2022. okt. 6. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is inkább bakteriális fertőzés lesz az.

Nem kell hozzá félrelépni, elég ha antibiotikumot szedsz, vagy műszálas anyagú alsóneműt hordasz. Akármitől lehet sajnos. Hordj pamut alsoneműt. Sajnos a folyással nem tudsz mit kezdeni, azt majd kezeli az orvos.

2022. okt. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!