Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normálus, hogy nem érzek...

Normálus, hogy nem érzek semmit menzeszkor?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, már 5 éve menstruálok és eddig egyszer sem görcsöltem, vagy fájt a hasam. Tényleg semmit nem érzek, csak amikor megyek pisilni, akkor látom, hogy jé megvan. De a korombeli lányok mind rosszul vannak, gyógyszereket vesznek be, nem tudnak suliba jönni sem, mert az ágyból nem bírnak kikelni. Én úgyanúgy sportolok egyébként (futás), mint amikor nincs meg, nem gátol semmiben. Szóval ez normális vagy valami baj lehet nálam??

2022. okt. 5. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Mièrt lett mindenki lepontozva?! -.-
2022. okt. 8. 00:50
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Aki annyira szenved menzesz alatt, hogy felkelni/mozdulni/dolgozni/iskolába menni nem tud napokig, az menjen el egy normális nőgyógyászhoz, mivel az nem normális!

Nem kell elhinni, hogy a menzesznek annyira kell fájnia, hogy élni ne tudjatok mellette.

2022. okt. 8. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
kérdező nekem minden hónapba görcsöl a pocim. gyógyszert nem szedek rá. sportolni én is sportolok menzesz idején is mert apu és bátyám sajna eröltetik.
2022. okt. 24. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennek kellene normálisnak lennie.
2022. nov. 21. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Normális. Most vagyok 30, kb 25 éves koromig sose fájt. Azóta szokott sajnos, de nem vészes és nem is minden hónapban. Szerencse vagy ha úgy tetszik egyenesen szuperképesség 😅 örülj neki
2022. nov. 21. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!