Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

11.napja késik, amelyik nap meg kellett volna jöjjön picit görcsöltem, de vettem be gyógyszert el is múlt.

2 napja picit hányingerem is volt. A mai napon pedig már annyira álmos vagyok, hogy állva el tudnék aludni, pedig bőven időben elaludtam.

Teszteltem pénteken és ma reggel is X-epillel, - lett. (2db-os tesztcsíkot vettem)

2022. okt. 3. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Próbálj ma nőgyógyászatra bekerülni, ott több derülhet ki, akár egy hcg-s vérvétellel.
2022. okt. 3. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, késik a menzeszed, előfordul, akár 1 egész ciklus is kimaradhat. Nem voltál stresszes, beteg, fogytál az utóbbi időben?
2022. okt. 3. 13:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam stresszes,nem is fogytam. A torkom picit kapart az elmúlt időben de ennyi. 😊
2022. okt. 3. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!